• 瀏覽: 881
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
小弟揸緊2011年 VW Touran
前座嗰2張唔係電櫈
有冇得換做電櫈嫁
如果有,有冇推介呢
謝謝

精選汽車
引用:
原帖由 ernestckw 於 2020-8-25 11:12 PM 發表

小弟揸緊2011年 VW Touran
前座嗰2張唔係電櫈
有冇得換做電櫈嫁
如果有,有冇推介呢
謝謝
有,不過直接搵張電動櫈換上去更好
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.158.7f101ee0aI65vQ&id=606213067946&ns=1&abbucket=17#detail

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

無話唔得,不過買得來料,又要搞電腦module, 大工程,真係賣了再換過部有電櫈的仲可能平啲

引用:
原帖由 ac_schnitzer 於 2020-8-26 07:42 AM 發表

無話唔得,不過買得來料,又要搞電腦module, 大工程,真係賣了再換過部有電櫈的仲可能平啲
除非你係D高級車係門邊調整張櫈

平車電櫈個CONTROL係櫈邊,好似件電器咁俾電就得
而且電線插通常準備好,只係冇插

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
引用:
原帖由 KAZ327 於 2020-8-26 11:07 AM 發表

除非你係D高級車係門邊調整張櫈

平車電櫈個CONTROL係櫈邊,好似件電器咁俾電就得
而且電線插通常準備好,只係冇插
唔一定,例如memory seat 跟車匙來較定個位等你上車,就會接埋電腦

引用:
原帖由 ac_schnitzer 於 2020-8-26 01:47 PM 發表

唔一定,例如memory seat 跟車匙來較定個位等你上車,就會接埋電腦
係呀,以前我部Benz車門上面調較
有記憶有easy entry

現在大霸就得張櫈上面較前後上下同靠背,連記憶都冇

睇你係平定貴車,不過VW應該係平個類

後記:

回覆 引用 TOP

Vw車點都應該有module 連住主腦

引用:
原帖由 ac_schnitzer 於 2020-8-26 05:16 PM 發表

Vw車點都應該有module 連住主腦
Touran

後記:

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]