• 瀏覽: 1,502
  • 回覆: 22
如題,你哋嘅床褥同枕頭會唔會買同一個牌子?
聽人講話,咁樣會好啲瞓得舒服啲

隨便
完全無關連

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanolee 於 2020-8-26 04:22 PM 發表

如題,你哋嘅床褥同枕頭會唔會買同一個牌子?
聽人講話,咁樣會好啲瞓得舒服啲
又係聽人講話........不過我就係第一次聽到呢啲咁嘅偉論

回覆 引用 TOP

你緊係聽床褥sales講嘅,如果佢有賣大床,一定會推你配埋張床

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2020-8-26 05:00 PM 發表

你緊係聽床褥sales講嘅,如果佢有賣大床,一定會推你配埋張床
低端營銷技倆都有人信........無言

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-8-26 05:05 PM 發表

低端營銷技倆都有人信........無言
x2

回覆 引用 TOP

我自己就冇咁做,但有朋友係咁,佢話真係有分別

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-8-26 07:51 PM 發表

枕頭??
我買左六張床肉所以送好多枕頭,
唔覺同一個牌子好d..
一次過買6張咁厲害~
我以為同一個設計,夾埋訓會好啲舒服啲

引用:
原帖由 無影無形 於 2020-8-27 06:43 PM 發表

我自己就冇咁做,但有朋友係咁,佢話真係有分別
樓上個個都話唔關事。我就未試過,所以唔知喇
但同一個品牌嘅設計點都會夾d fit d?

引用:
原帖由 kanolee 於 2020-9-1 01:09 PM 發表

樓上個個都話唔關事。我就未試過,所以唔知喇
但同一個品牌嘅設計點都會夾d fit d?
可能關佢張床褥係度身訂造事,個枕頭都fit得返
你想換?呢排好多牌子都做折啦

引用:
原帖由 無影無形 於 2020-9-1 04:38 PM 發表

可能關佢張床褥係度身訂造事,個枕頭都fit得返
你想換?呢排好多牌子都做折啦
邊個牌子咁好用?最近都想換床褥同枕頭

引用:
原帖由 kanolee 於 2020-9-1 05:31 PM 發表

邊個牌子咁好用?最近都想換床褥同枕頭
會唔會遲下先換比較好?但又真係好多減價,抵買好多

引用:
原帖由 未來的日子 於 2020-9-1 06:37 PM 發表

會唔會遲下先換比較好?但又真係好多減價,抵買好多
一來衛生問題,二來想瞓得好啲,舊嗰張訓到肌肉痛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]