• 瀏覽: 1,133
  • 回覆: 9
請問尖沙咀金馬倫道滙豐銀行果度附近搭巴士去沙田美林邨點搭?

謝謝各位

人生如浮雲,聚是偶然散是必然......隨著天地變化無常,人亦如浮萍般跟隨著到處移動。 我們無法預測未來,前途茫茫,只憑「年輕輸得起」的傻勁......
熱賣及精選
彌敦道海防道站上280X,青沙公路轉車站轉286X,美林巴士總站落
或者搭81C到大圍站行/轉小巴過去

行去佐敦搭81,美林邨落

原帖由 RMAK69 於 2014-9-20 02:17 PM 發表
我會建議早一晚搭A11/E11去到機場然後係機場過夜機場有洗手間便利店

因為N11車費太貴
引用:
原帖由 tacobell_xD 於 2020-8-30 02:17 AM 發表

彌敦道海防道站上280X,青沙公路轉車站轉286X,美林巴士總站落
唔該嗮,謝謝

人生如浮雲,聚是偶然散是必然......隨著天地變化無常,人亦如浮萍般跟隨著到處移動。 我們無法預測未來,前途茫茫,只憑「年輕輸得起」的傻勁......
引用:
原帖由 tce 於 2020-8-30 06:15 AM 發表

行去佐敦搭81,美林邨落
請問在佐敦那裡上車?

引用:
原帖由 人生如浮雲 於 2020-8-30 13:37 發表

請問在佐敦那裡上車?
彌敦道近寧波街

原帖由 RMAK69 於 2014-9-20 02:17 PM 發表
我會建議早一晚搭A11/E11去到機場然後係機場過夜機場有洗手間便利店

因為N11車費太貴
引用:
原帖由 tce 於 2020-8-30 02:27 PM 發表

彌敦道近寧波街
好的,謝謝

引用:
原帖由 tacobell_xD 於 2020-8-30 02:17 AM 發表

搭81C可以於新翠轉乘88K

引用:
原帖由 ame3738 於 2020-9-1 12:58 AM 發表

搭81C可以於新翠轉乘88K
收到,謝謝

81C>88K

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]