• 瀏覽: 43,407
  • 回覆: 293
  • 追帖: 3
對上一位最靚已經數到1999年既郭羨妮

熱賣及精選
可能你覺得我咁講誇張
但你地睇番2000年至上屆港姐冠軍
真係無邊個俾佢靚

https://m.youtube.com/watch?v=YwOCK6RcuaA

陳凱琳完勝佢啦!

唔覺佢靚,可能我唔鐘意鬼鬼哋。

引用:
原帖由 麥明C 於 2020-8-31 01:32 AM 發表

陳凱琳完勝佢啦!
陳凱琳塊面太瘦
謝嘉怡面型岩岩好

引用:
原帖由 Mon104 於 2020-8-31 01:31 AM 發表

可能你覺得我咁講誇張
但你地睇番2000年至上屆港姐冠軍
真係無邊個俾佢靚

https://m.youtube.com/watch?v=YwOCK6RcuaA
睇返發覺70-80年代好多冠軍個樣都麻麻...港姐由88年開始到92年應該係巔峰, 之後93年開始又差晒...

三甲最高水準始終係1991年郭藹明、蔡少芬果界
跟住就係2013陳凱琳、劉佩玥同蔡思貝

咁最大波嘅冠軍呢?
😁

2003年曹敏莉都好靚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mon104 於 2020-8-31 01:19 AM 發表

對上一位最靚已經數到1999年既郭羨妮
係靚,但係冇果種想砌既衝動,當藝術品睇就好,引唔到男人果種獸性

謝嘉怡成個賓妹樣都叫靚????

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
陳凱琳真係幾靚,又有氣質。
引用:
原帖由 麥明C 於 2020-8-31 01:32 AM 發表

陳凱琳完勝佢啦!

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
講靚就得?韓星個個贏得啦,,,做醫護有病毒時先走黎選,話怕死搵出路仲好,我係tvb高層都唔會選佢

回覆 引用 TOP

佢得個樣,修吓身先啦,又粗又寒背,反而2號第一眼望 醜樣,但睇睇吓幾靚,又高,彈樹琴一幕好正

主題標籤 #郭羨妮
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]