• 瀏覽: 1,128
  • 回覆: 9
如果要朝早8點到
想知所有方法 同時間

同埋如果搭72 係爾登華庭落有冇路行到過去

紀念日誰像我如此
當初發誓要一起 為何紀念只可以到此
我自問曾放開一切嘗試
留在你生命線 做你掌心的女子

難道你明知
情人節講分手至少夠突然 令人忘卻了心智
你繼續陪我 我繼續流淚 多麼諷刺
但求你別淡忘 這種景緻
熱賣及精選
上水去瑪嘉烈 278X搭到城隧轉46X瑪嘉烈落車 之後要行斜路上去
快+唔想塞沙田可以279X去大欖隧道轉269M去到樂景樓 之後向前見到瑪嘉烈斜路後上去

爾登華庭行去瑪嘉烈可以睇下圖

爾登華庭同郝德傑道中間有條小徑行落去, 經過一堆佛堂去到呈祥道有行人天橋去到明愛, 不過你由上水出發就無謂咁樣轉
港鐵到長沙灣轉45M小巴直接上到明愛

引用:
原帖由 kaleung 於 2020-8-31 18:43 發表

爾登華庭同郝德傑道中間有條小徑行落去, 經過一堆佛堂去到呈祥道有行人天橋去到明愛, 不過你由上水出發就無謂咁樣轉
港鐵到長沙灣轉45M小巴直接上到明愛 ...
引用:
原帖由 ST8468@59M 於 2020-8-31 18:40 發表

上水去瑪嘉烈 278X搭到城隧轉46X瑪嘉烈落車 之後要行斜路上去
快+唔想塞沙田可以279X去大欖隧道轉269M去到樂景樓 之後向前見到瑪嘉烈斜路後上去

爾登華庭行去瑪嘉烈可以睇下圖
11561299 ...
唔該
不過其實係2個問題 我問得唔好
上水去明愛同荔景果間全部路線同時間就想問既

因為有時係大埔出發 我知得72一個方法 見山上面條路又近近地所以想知係咪真係有路行落去

紀念日誰像我如此
我自問曾放開一切嘗試

難道你明知
但求你別淡忘 這種景緻
大埔可以搭272X轉240X?

原帖由 RMAK69 於 2014-9-20 02:17 PM 發表
我會建議早一晚搭A11/E11去到機場然後係機場過夜機場有洗手間便利店

因為N11車費太貴
引用:
原帖由 tce 於 2020-8-31 10:38 PM 發表

點解唔直接搭272P?
(雖然我唔知272P趕唔趕到)

同埋轉車唔係轉286C好d咩?

引用:
原帖由 多謝失戀 於 2020-8-31 07:41 PM 發表

因為有時係大埔出發 我知得72一個方法 見山上面條路又近近地所以想知係咪真係有路行落去 ...
72元州邨/長沙灣徑有站, 做乜要由大埔道行落去?

引用:
原帖由 tce 於 2020-8-31 10:38 PM 發表

272X太晏

因為順便想知埋有冇路同埋行唔行到
點知原來真係有

紀念日誰像我如此
我自問曾放開一切嘗試

難道你明知
但求你別淡忘 這種景緻
278X>46X , 步行