• 瀏覽: 12,242
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
此帖乃吹水之用, 歡迎任何人發表有關F1直接或間接的話題. 為免影響討論閱讀, 請勿將外來文章全篇照抄, 總之就係唔好攪到人睇唔到留言, 請要有公得心. 有需要可貼link或只節錄想討論的內容已足夠.  

另因過往事件, 請留意幾點:
1. 比賽只得一個, 所以此討論區係公家的, 大家冇大冇細. 請勿發言壓制別人講野, 同樣亦唔好唔夠人拗就話人唔比你講, 有point就同人砌過吧
2. 禁止版友間互相攻擊, 引起罵戰等行為. 持不同意見者, 保持你有你講我有我講心態就好了.
3. 請勿發表對車手, 車隊甚至版友人身攻擊言論, 尤其涉及人種等敏感用辭.
4.  禁止政治相關話題討論, 請勿使用敏感或冒犯性字眼. 欲討論有關話題請移玉步往相關討論版.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
雖然情況同幾年前日本一樣, 不過應該無人敢係度講gp2 engine, 唔係無命出意大利

回覆 引用 TOP

正宗拉利主場

引用:
原帖由 marcploto 於 2020-9-2 05:07 PM 發表

正宗拉利主場
拉利現時直路最慢,今場千祈唔好包尾啦!

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

F2 engine😌😌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marcploto 於 2020-9-2 05:07 PM 發表

正宗拉利主場
本來算係, 但今年下場先正式係
仲要係第1000場拉利f1😭🤣

回覆 引用 TOP

部車咁既狀況,拉利用另類方法增加暴光率

睇怕火紅戰車要2022先有轉機

Power唔夠drag太大
法記咁樣去到monza都幾難有運行

回覆 引用 TOP

2018年咸美頓在法拉利主場勝出,佢同法拉利車手拉高倫互有超越對方,但咸美頓在第二次超越拉高倫後賽事已到末段,咸美頓首先過終點。

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:

正宗拉利主場
主場就黎個排19同20仲要lap 10個圈俾你睇.....

回覆 引用 TOP

太子女終於走人, 威記有救喇

引用:
原帖由 marcploto 於 2020-9-3 09:04 AM 發表

睇怕火紅戰車要2022先有轉機
有呢堆淨係識得搞亂FIA監察系統既垃圾工程師響度,2222年都未必有轉機....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 topgun5354 於 2020-9-3 08:33 PM 發表

太子女終於走人, 威記有救喇
呢兩年開發唔到引擎,走左有Q用.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-3 08:35 PM 發表

呢兩年開發唔到引擎,走左有Q用.....
威記係用緊benz引擎喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]