• 瀏覽: 138,610
  • 回覆: 322
  • 追帖: 26
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-22 08:54 AM 關閉
引用:
原帖由 細簡 於 2020-9-21 11:57 AM 發表

上年第一埸輸俾曼聯
好記得摩佬當時講波佬
非常誠實無老點指出防守問題
打了一整季到呢一刻都仍然係摩佬指出既問題
防守球員距離太遠、唔夠收縮緊密
衰d講即係散修修各自各囉呢方面摩佬真係無老點林伯
無奈林伯從來無理會過叫做前輩提點去改善 ...
如果佢無請Barry哥,我地真係繼續嘔血,但短短2場,係得2星期左右練習,已見提升左咁多,所以我對呢方面有信心

引用:
原帖由 ~上帝~ 於 2020-9-21 11:57 AM 發表

我從佢剛加盟 到佢重傷 被借走都一直睇好佢。嘴唇厚 性格開朗 😂😂。掙頂贏8成。欠少少殺氣
講真,佢最大問題係無腦,但佢呢排已經好左好多

引用:
原帖由 e732 於 2020-9-21 12:00 PM 發表

又話請左防守教練,幾時先有效果...
已經好有效果,留意成場利記中門埋門得5腳左右,如果係上季咁樣半場踢少個,一定最少1打中龍埋門

回覆 引用 TOP

反而我尋晚睇到一樣嘢我係擔心,點解上年入28球的雲拿,射門無腳中......

因疫情關係,英國不排除第二次封城,唔好再慢手慢腳,今晚官宣左先,唔等得😡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2020-9-21 12:11 PM 發表

有佢2個在場先可以打4231 KAI仔先可以打攻中後上
中場是但一個係華錫/佐真奴 肯定爆到7彩
我反而想mount 踢後備先,我暫時睇到佢樣樣有啲,但冇張利

引用:
原帖由 e732 於 2020-9-21 12:27 PM 發表

任何前鋒上車都會即時弱化
而且我車咁既人腳只會漸漸打擊佢信心
變成費托女人達

希望之後美隊薛爺會幫到佢拉開對方後隊易D射...
所以有個師兄話,12碼俾雲拿射,我覺得佢幾有point

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 細簡 於 2020-9-21 04:06 PM 發表

今日爆出新聞細林仔無回購
即係車仔又走了寶
師兄講得無錯細林仔有現代足球閘位所需條件
首先速度真係好快又好肯跑上跑落賣力追波補位
仲有種意識會幫埋隊友補位嗰種集中力
還有附加變速引球推進能力係占士沒有的

占士有少少大爺性格
成日走甩人指望隊友幫佢補位
作為新仔閘位唔可能咁樣思維
總知有波要追,有甩位一定要盡快補
成日慢幾拍係度諗點做
一諗已經遲左俾人攻緊 ...