• 瀏覽: 138,538
  • 回覆: 322
  • 追帖: 26
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-22 08:54 AM 關閉
引用:
原帖由 爆上 於 2020-9-10 11:56 AM 發表

應該要開左季先攪得掂Rice
開季前攪掂Mendy姐
快快快,攪掂文迪後搞Rice
感覺挪姐係要遂個遂個傾

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 yattungkim 於 2020-9-10 10:50 AM 發表

林伯特談雲拿和夏維斯:

「我知道他們是德國國家隊裡的好朋友,年紀也相仿。這絕對是個助益,所有人都盡可能讓他覺得舒適。

在雲拿身上我感受到了謙遜和對賽場上勝利的渴望,我認為他們能夠互幫互助進而幫助球隊。

我一定會努力促進這樣的關係,給他們自由合作的空間。場上場下這樣的交流很有希望激發出他們最好的自己。」 ...
偏心到出哂面,講Kai 就長篇大論,講雲拿就得幾句
睇來Kai 有機取代Mount地位😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-9-10 01:20 PM 發表

exactly.....
杜格利殊、羅渣士買落果堆冗員,好成功地俾高普清晒變成資金入自己既貨
林伯其實都一樣清緊干地、沙利留低既冗員
兩個人大致上都係做緊同一樣野 ...
呢個都要讚高普有眼光
好記得熱刺賣左Bale, 之後個領隊買左一大推垃圾
買人買得啱都係實力的一種

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2020-9-10 01:36 PM 發表

始終係球會傳奇 親生仔
唔係街外野狗 marina點都要比面
同意,主要我認為挪姐都知林伯係長期計劃
唔同干地同沙利,佢都feel到佢地做唔長,咁自然無咁support 佢地買人

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-9-10 01:42 PM 發表

公海痴線佬個post幾快玩完
係唔係利迷投訴佢,佢地專區仲互片緊買泰亞高與否,你條白痴仲係我傷口(茶)鹽😱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 di210 於 2020-9-10 07:17 PM 發表

人多到呢,仲要唔係塞青訓已經去到29號
巴卡約高,飲水,雲真高,salter, 摩西斯,Gallagher
全部冇no, 多人清到顛

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2020-9-10 10:08 PM 發表

磨合得快既應該有第三
曼利其中一隊跌watt咁就第二
同路,坐3望2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-9-11 12:24 PM 發表

而家d足球中埸中仲邊有分邊個邊個派牌丫,只係d人硬係要吹佐真奴派牌乜乜物物,因為佢除左9傳就係N無乜都唔掂

個個中埸要求全能又派牌、又搶波、又護到波一腳踢乜都做晒,仲要有埋高強度體能體格要求先叫頂級一線 ...
無睇過佢踢波,如果要搵個英超球員,有邊個同佢類近?

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-9-11 12:19 PM 發表

見悶悶地又沖擊下底線
唔係我話乜用左2億幾買人,林伯今季壓力異常地大
有咩甩碌難睇被大炒大家都知阿布會點做
唔會用上一季既思維睇今季
上季係無領隊肯做先有機會俾林伯上
今季執靚晒個陣大把領隊流晒口水等上車
叫林伯仲搵邊個邊個後生上黎頂即係叫佢去等死
好明顯佢今年就係要搏盃、搏唔到盃都要爭到前2、就算第3都要收窄距離同阿布交待 ...
同意
上年距離33分,我諗15分內距離都係好合理要求,至於冠軍就未必得,始終要時間夾,但再下年阿布就應該會有咁的要求

最後個2件併圖,唔算太多消息

Mendy 球會好似獅子開大口,要3000萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆上 於 2020-9-11 01:15 PM 發表

車仔有一個
Havertz

全能、派牌、搶波、護到波、高強度體能體格
佢搶到波?

引用:
原帖由 爆上 於 2020-9-11 01:40 PM 發表

車兄,唔好要求咁高啦

DEF 都有54架喇

Okok😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gcgoobee 於 2020-9-11 04:27 PM 發表

阿仙奴竟然賣馬天尼斯俾維拉
仲要只係15-20m
Confirm?
不過阿仙奴情願低價賣俾維拉,都唔會賣俾車仔

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-9-11 04:40 PM 發表

吹水王已經吹定先

吹水王?
呢個唔係隨隊記者?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]