• 瀏覽: 137,933
  • 回覆: 3,374
  • 追帖: 26
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-22 08:54 AM 關閉
I am currently on leave and will be returning on 10th January 2021.
熱賣及精選
引用:
原帖由 細簡 於 2020-9-21 10:40 PM 發表

單純計速率除左干堤
能夠拍得上利記活力係mount
訓練佢做box to box
比起係前面做連加特
可能更有前途
佢定位係8號既話 要快D操大隻

I am currently on leave and will be returning on 10th January 2021.
引用:
原帖由 細簡 於 2020-9-21 04:14 PM 發表

後追主動痴住對手嗰個最緊要
前面遮線封位收窄傳球路線
好多時了甩對方個波就係後追嗰個

問題車仔前埸班大爺沒有後追痴住意識
就算咁好彩有人肯後追痴住
點知前面又無人收窄圍埋去遮線封位
最終圍唔到對手好易俾人傳出或帶返出來 ...
係個波甩得太慢....人哋就係睇哂我哋啲人唔走位,靠高華自己帶上去,(簡迪-佢根本就唔係帶波/造波型..佢係破壞駁腳一腳波..間唔時上幾下突擊)

回覆 引用 TOP

Antonio Rüdiger is considering his future at Chelsea after being left out of the squad to face Liverpool yesterday.

He wants regular first team football to ensure he is part of Germany’s squad for next summer’s European Championships.

(Source: Sky Sports)

引用:
原帖由 าา 於 2020-9-21 10:56 PM 發表

Antonio Rüdiger is considering his future at Chelsea after being left out of the squad to face Liverpool yesterday.

He wants regular first team football to ensure he is part of Germany’s ...
用托摩利仲好 起碼有上升空間

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 าา 於 21-9-2020 10:56 PM 發表

He wants regular first team football to ensure he is part of Germany’s ...
會唔會好似David Luiz上年咁,同林伯傾完計後和平分手呢?

引用:
原帖由 Beeee320 於 2020-9-21 11:35 PM 發表

會唔會好似David Luiz上年咁,同林伯傾完計後和平分手呢?
唔相信魯迪格衰過癲臣
硬係唔比佢上場

「我最期待就係瑞典超級足球聯賽!」
又無文迪官宣!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 e732 於 21-9-2020 11:42 PM 發表

唔相信魯迪格衰過癲臣
硬係唔比佢上場
廸加甸神半斤八兩啦

問題係一個做慣大佬,自稱senior player,另一位算係安於做替補唔會搞事

回覆 引用 TOP

Edouard Mendy to Chelsea is 100% done and also signed. The announcement will be on next week.
#CFC #Chelsea

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]