• 瀏覽: 12,808
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
放題亦都冇乜特別跟大家分享,但係放到爆肉大花蟹鉗。就真係奇遇記啦…… 有圖有真相,實肉甜美

附件

20200904_115311.jpg(95.56 KB)

2020-9-6 02:21 PM

20200904_115349.jpg(125.08 KB)

20200904_115248.jpg(95.2 KB)

熱賣及精選
嘩……啖啖肉,16叔你發達啦~

正喎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 6-9-2020 14:21 發表

放題亦都冇乜特別跟大家分享,但係放到爆肉大花蟹鉗。就真係奇遇記啦…… 有圖有真相,實肉甜美

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。
蟹粥有咁大隻鉗,粥應該極之鮮味👍

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-9-6 02:21 PM 發表

呢隻大蟹箝冇得頂,真係好想一啖食咗佢!

十六席  銅鑼灣分店?

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2020-9-6 02:39 PM 發表

嘩……啖啖肉,16叔你發達啦~
用正海花蟹,仲要大大隻……真係奇遇記

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-6 03:04 PM 發表

十六席  銅鑼灣分店?
我估係尖沙咀分店

良心餐廳
師傅贏左馬?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-6 02:43 PM 發表

正喎
海花蟹,夠曬甜美

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-9-6 03:16 PM 發表

用正海花蟹,仲要大大隻……真係奇遇記
停不了的蟹

有料

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-9-6 02:21 PM 發表

16叔,
🦀無得彈💖💖

主題標籤 #放題
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]