• 瀏覽: 76,153
  • 回覆: 193
  • 追帖: 4
本主題由 mongkok brother 於 2020-10-7 03:48 PM 分類
引用:
原帖由 波機小C 於 2020-9-18 07:49 PM 發表

其實MS呢點真係抵讚,唔駛班fans又嘥錢買過啲配件,現有嘅games又可能會優化再玩過。唔似得Sony咁衰
今次ms重點應該放左係game pass度,搞到好似Netflix 咁,好多人都願意比月費加入。
其他硬件野反而唔係賺錢重點

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港人類 於 2020-9-18 10:53 PM 發表

https://www.netflix.com/title/80184771?s=i&trkid=13747225

跟各位大哥分享MS的成長。
好似好多師兄都睇Netflix

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-9-19 02:41 PM 發表

早鳥優惠已陸續寄出
大家有時間可以check check
我都收到啊,我同客服講如果唔比我,我日日去煩佢哋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peaceland 於 2020-9-19 07:41 PM 發表

我都收到,有喜有悲

喜的是有優惠碼訂機

但悲哀的是,係香港 XBOX 真係完全唔受歡迎,
我係 mgyyh232 版主貼文,FACEBOOK  有優惠訂機,但名額只有150個。
我發電郵已然係 FACEBOOK 貼文2個幾鐘後,但都收到優惠碼。

如果係 PS5 同機情況,我想不用5分鐘已滿。

希望 XBOX 新一代越做越好,對亞洲市場重視些。 ...
大家一齊努力推廣xgpu,又方便又慳錢又好玩
好多人都唔知game pass係咩嚟
我同啲fD講xbox啲野,佢地唔理我架
不過我會諗辦法繼續講比佢哋聽

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-19 09:25 PM 發表

因為香港人俾sxxy洗壞哂個腦!

所以,2020新冠肺炎,絕對係好好reset世界的機會!

尤其microsoft flight simulator 2020,肯定係十年難得一見,足以讓大眾成為hardcore gamer的機會!

Microsoft Flight Simulator's 2020 reboot may be the safest way to fly thi ...
隻game真係靚到暈
2060先開到第3格畫質

引用:
原帖由 ching2021 於 2020-9-20 08:26 AM 發表

可以玩到就買Xbox Series X,部電視未壞,遲下先轉4K
買xsx就岩,電視我可以幫你整壞佢
我都預備換電,諗緊邊架好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jelly 於 2020-9-20 08:56 AM 發表

呢隻模擬飛行,真系好野嚟架,我系pc gamepass免費玩,仲飛吾住買咗果控捍添,希望22號比我禁到部xsx啦
真係靚到你唔信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tradewindrider 於 2020-9-20 10:34 AM 發表

就憑xbox首兩年冇獨佔遊戲
機能係贏少少
但係就如高速公路開車
大家都係揸百一姐
Xbox無獨佔遊戲咪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terrywong25 於 2020-9-20 04:01 PM 發表

雖然我都必定會買ps5, 不過一定係等ps5pro,因為講機能,個人覺得次一級,要超頻先上到4k 30fps,要關左某d特效,先上到4k 60fps,咁就死啦,超頻機永遠都較快玩完,比超唔超頻嘅機會少3份1壽命。 ...
今次唔買ps5 ,之前啲game買返去擺多,玩唔曬

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-20 05:03 PM 發表

完全同意!

咁多game,但可以玩足的,有幾多?

可能只有

microsoft
minecraft系列
flight simulator
可以長玩唔厭

連gears of war甚至forza賽車都未必得!

更何況非microsoft的?

就算係,都想玩更多其他games

microsfot xbox game pass ultimate,讓各位 ...
好似Netflix 咁,搞到我碟都唔洗買,慳咗好多錢

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-9-20 05:08 PM 發表

咁我想問如果隻game下載左會唔會一段時間後被下架再玩唔到?因為以我知d game隔一段時間會轉
下左架會玩唔到,想繼續玩要俾錢買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-20 05:09 PM 發表

絕對係媒體界史上最佳革命!

一個月費,任你盡享各樣!

用戶覺得經濟,願意俾錢買正版

商戶因正版戶大增,持續俾月費,收入不減反增!
真係,我有啲只會上網B T嘅fd,都有比錢睇Netflix ,我問點解你會比錢,佢答平幾十蚊一個月好抵,又唔洗DL,方便,又可以比埋啊媽煲劇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-9-20 07:34 PM 發表

Xbox Game Pass
不定時會更換新遊戲
遊戲下架後
您可以購買繼續玩
成就及進度會繼承返

https://cdn.discuss.com.hk/t/6a46a1/f/800x0/https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2020/09/TW_ComingSoon_MixedPlatform_9.14 ...
睇個樣,似無中文

引用:
原帖由 TONYWING1977 於 2020-9-20 09:07 PM 發表

玩開ps4有中文,不過唔知xbox有無中文字幕,但看xbox都幾正
可以考慮轉會過嚟
買部主機,加入game pass就有百幾次game玩,遲啲ea都加入埋就夠多野玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cc4321 於 2020-9-21 06:35 AM 發表

淘真係好抵,你係邊間買?可唔可以PM我
付款先記得問清楚先,客服會詳細解釋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]