• 瀏覽: 49,881
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
本主題由 mgyyh232 於 2020-9-9 10:20 PM 設置高亮
引用:
原帖由 ManEver 於 2020-9-9 23:15 發表

好耐冇見大家咁熱烈討論💪
梗係!

宇宙最強遊戲機!

尤其microsoft flight simulator 2020,要超強PC先玩到!

一旦可用xbox series X玩,慳返一大筆硬件費用!

絕對係microsoft xbox品牌,最大翻身!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
重過新生!

回覆 引用 TOP

想入XSS,細細部,價錢吸引,以前玩360,放棄左上一代xbox,今次想返黎,最近join左game pass pc幾抵玩,用電腦打機有個唔好處就係打打下機有時畫面會延誤或者彈返出去,都係遊戲機優化做得好d。

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-16 06:04 PM 發表

咁我好啲,起碼有隻2077一定岩玩
我意思新機出無game啱玩送俾我都無用,不過如果部XO壞左都會出新機既

回覆 引用 TOP

官方Facebook
正式公佈預訂詳情

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-9-17 02:52 PM 發表

官方Facebook
正式公佈預訂詳情
我班Group 友已經鳩衝,150名好快沒

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003
不過真係有d驚XSS,會唔會影響XSX同遊戲表現,畢竟配置唔同

引用:
原帖由 hkpo 於 2020-9-17 15:02 發表

22號先訂,可以send左eMail先??

回覆 引用 TOP

家中仲用緊第一代XB1 及1080p 電視, 平平地買部XSS 好似都係唔錯既選擇, 貪佢夠細部 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2020-9-17 03:14 PM 發表

不過真係有d驚XSS,會唔會影響XSX同遊戲表現,畢竟配置唔同
樓上有XSS Gears5 game Play 2K120冇問題

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkpo 於 2020-9-17 15:02 發表

我鳩衝了,唔知有無頭150名

回覆 引用 TOP

有個白痴問題,移家個手制可唔可以series x 用返??

引用:
原帖由 whitepig88 於 2020-9-16 01:42 PM 發表

又講番PS4pro嗱,之前又吹SS差PS5少少,縮得咁快

你咪買SS囉,粒CPU勁過PS5㗎

呢一幅圖,係人地send出黎,都唔係只有我一個人講。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkpo 於 2020-9-17 10:44 AM 發表

其實今次微軟的確做到誠意,就要睇玩家受唔受落,如果今次只有PS5發佈,機能照舊多數會賣599-699,什麼兼容PS4 best100根本唔會有,到時佢根本唔洗花錢去買獨佔作,大家係咪真係要一個咁既市場?

MS已經開始做好多獨家遊戲,梗有一埋人話PC都有,但係就算MS唔食,養住果15間遊戲公司都要食架,而且PC帶動window 10,加上X Cloud計劃先可以按到一部家用機最高性能以低價銷售, ...
我唔係懷疑微軟誠意.
只係有名氣少量大作,SONY明顯睇住X BOX黎搶(獨佔獵人中文化,FF7 RE等)
期待微軟最底限度做到遊戲多平台

你係田會長?

Xsx同ps5都買就好,遊戲愛好者係唔會比主機限制到玩game

回覆 引用 TOP

唔急   睇game陣容先決定買邊部   順便等埋pro版

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]