• 瀏覽: 50,215
  • 回覆: 374
  • 追帖: 2
本主題由 mgyyh232 於 2020-9-9 10:20 PM 設置高亮
這次MS為了迅速擴大市場,可能使用首批不惜工本策略,將售價設定低於成本價,可是説是賣一部蝕一部。
        可能PS5成本沒法做到,所以遲遲沒法出價。
        機會可能可一不可再!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-11 02:55 PM 發表

唔會咁賤掛
吾出奇架,如果系百記,x澤買,有機會食骨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2020-9-11 02:57 PM 發表

部舊版X1唔知點處置
拎入房睇bluray

再等佢出series XX 超薄版。

回覆 引用 TOP

Xbox series x 機背有二個USB接口同埋一個専用嘅storage expansion接口。有無ching知道果二個USB接口可否插USB hdd用嚟裝game?

雖然無4K電視都會買X,但肯定唔會買第一水

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carlympics 於 2020-9-10 01:10 PM 發表

想問sx同ss畫面個分別,除左4k同2k同幾多fps外,ss個畫面會唔會少舊雲,少條草等?
一定會,就好似ps4 pro同xbox one x咁,同一款賽車係賽道上最明顯係,ps4 pro好多時都無左廣告係到,而xbox one x就會顯示到廣告版出現。
所以xbox seties x 同xbox series s必定有分別。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2020-9-10 01:41 PM 發表

唔知多唔多貨呢??通常新出都買唔到
官網預訂,我估應該有嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-11 09:31 PM 發表

一定要啦,ps5仲未公佈
未敢公報住啦,因為xbox series s 只係差ps5少少,但只買$2280 嚇到SONY唔知點應付。。🤣🤣

引用:
原帖由 jelly 於 2020-9-12 02:44 PM 發表

拎入房睇bluray
可以裝滿單機舊遊戲(碟、下載版、360兼容), 離線玩唔使煩更新

註:有些每月免費取的遊戲無了金會員都可以繼續玩

引用:
原帖由 terrywong25 於 2020-9-12 04:47 PM 發表

未敢公報住啦,因為xbox series s 只係差ps5少少,但只買$2280 嚇到SONY唔知點應付。。🤣🤣
真唔真,ps5隻勁s小小

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2020-9-12 04:04 PM 發表

Xbox series x 機背有二個USB接口同埋一個専用嘅storage expansion接口。有無ching知道果二個USB接口可否插USB hdd用嚟裝game?
可以用外置HDD
不過如果想享受Xbox Velocity Architecture超快速讀取
就需要用內置或指定SSD

回覆 引用 TOP

有咩野game先

引用:
原帖由 cpnamn3717 於 2020-9-12 05:07 PM 發表

可以裝滿單機舊遊戲(碟、下載版、360兼容), 離線玩唔使煩更新

註:有些每月免費取的遊戲無了金會員都可以繼續玩
仲可以連nas,外罝hdd做影音播放器

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terrywong25 於 2020-9-12 04:47 PM 發表

4同10tflops嘅分別點叫少少

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]