• 瀏覽: 76,054
  • 回覆: 721
  • 追帖: 4
本主題由 mongkok brother 於 2020-10-7 03:48 PM 分類
仆街sony 留啲貨去炒 咁樣對啲粉絲 罷買sony 罷玩ps
支持Xbox 加入xgpu

熱賣及精選
想問一下兩部機可唔可以打橫放的?

引用:
原帖由 fatboy2004 於 2020-9-18 06:19 PM 發表

想問一下兩部機可唔可以打橫放的?
可以啊

回覆 引用 TOP

Thank you!

引用:
原帖由 fatboy2004 於 2020-9-18 06:20 PM 發表

Thank you!
如果買機,記得加入game pass啊
有好多game玩 月費又唔貴
最高級架xgpu月費,連pc win10都用到

回覆 引用 TOP

OK👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-9-17 06:12 PM 發表

YES
除左遊戲
Xbox One手掣/配件同樣免費兼容
而全新Xbox Series手掣
亦可以係Xbox One上使用
其實MS呢點真係抵讚,唔駛班fans又嘥錢買過啲配件,現有嘅games又可能會優化再玩過。唔似得Sony咁衰

引用:
原帖由 波機小C 於 2020-9-18 07:49 PM 發表

其實MS呢點真係抵讚,唔駛班fans又嘥錢買過啲配件,現有嘅games又可能會優化再玩過。唔似得Sony咁衰
今次ms重點應該放左係game pass度,搞到好似Netflix 咁,好多人都願意比月費加入。
其他硬件野反而唔係賺錢重點

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-18 16:37 發表

記得買埋game pass
冇錯!

Xbox Game Pass Ultimate 包括 Xbox Live Gold 的所有好處,以及超過 100 款高品質主機遊戲和電腦遊戲。不時上架新鮮作品,時刻探索嶄新遊戲。享受獨家會員優惠和折扣。在最先進的多玩家網絡上與好友同玩共樂,並探索下一個喜愛的遊戲。

https://www.xbox.com/zh-HK/live/gold/upgrade

每月只需119,即可無限玩暢遊!遲D連android都有!打遍天下無敵手!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jelly 於 2020-9-18 17:54 發表

好過抄iphone
bull sxxt 5,冇嘢好過XBOX series X甚至series S!

憑乜最少30萬日元 (2.2萬港元!)

就期待2020-21聖誕新年前後,sony股價崩盤!MSFT股價暴漲!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-18 18:13 發表

仆街sony 留啲貨去炒 咁樣對啲粉絲 罷買sony 罷玩ps
支持Xbox 加入xgpu
絕對支持罷買「殺你」,罷玩bull sxxt!

根本冇人會買bull sxxt 5!所以先要留貨做假象!

bull sxxt 5?仲係必須買碟先玩到!完全唔體貼!

人地xbox?早自xbox one,已經有all digital版!

全網上下載,唔駛買碟!即要即有!

更有宇宙最強xbox game pass ultilmate!唔只可在windows 10 PC及xbox玩!

而家連南韓都有得用android手機雲端咁玩!

bull sxxt?邊有!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波機小C 於 2020-9-18 19:49 發表

絕對同意!

microsoft話哂係PC起家!

windows pc最講向前向後兼容性!

今日的intel 10代destkop,可以完全無誤玩2010年的directX 10遊戲!

甚至可以用xbox one配件!更體貼!

國慶後,放哂四萬股00670東航,十幾萬元,應該會買MSFT!

準備賺1/4甚至1/2,過肥年!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-18 19:57 發表

今次ms重點應該放左係game pass度,搞到好似Netflix 咁,好多人都願意比月費加入。
絕對同意!

仲叫人為左一個game,買幾千蚊一部機?

仲要俾幾百元買一個game,玩更多game要俾更多錢,但每個game又唔玩得耐?

而家係2020!呢D行唔通!

game pass,絕對係生路!

只要有windows 10,就可以作小小開始。繼而個個月俾錢玩,成為習慣!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-18 07:57 PM 發表

https://www.netflix.com/title/80184771?s=i&trkid=13747225

跟各位大哥分享MS的成長。

引用:
原帖由 香港人類 於 2020-9-18 10:53 PM 發表

https://www.netflix.com/title/80184771?s=i&trkid=13747225

跟各位大哥分享MS的成長。
好似好多師兄都睇Netflix

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]