• 瀏覽: 3,802
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
2021-2022賽季 字母哥同二當家既薪資共9千萬

我真係唔知可以點打。兩隻吞金既怪獸。仲剩番幾多錢可以補強尼? 係次級聯盟掏寶? 你當你係雷霆點石成金?

公鹿可能賭緊字母哥既未來 兩三年內開發到射術 就唔洗二當家。我覺得公鹿會輸到底褲都無

更新:報左價。5年2.3億

公鹿醒目今年用字母換人(下季人工仲係27M)...

可考慮wiggins/embiid...

冇一隊球隊可以食3份巨約,除非老細開善堂....

懂得入場是9品

懂得出場是1品
經過疫情既洗禮,同埋莫雷事件,各球隊真係仲可以keep到收入比到依家個cap?

沒有此帳戶
下季salary cap 115M , Luxury Tax limit 139M..

現在睇肺炎最快都要2023年先完....起碼涯多兩季...各球隊老闆仲會洗一大筆錢去Run??單係門票收入都冇一大塊!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅探戈 於 2020-9-10 05:10 PM 發表

經過疫情既洗禮,同埋莫雷事件,各球隊真係仲可以keep到收入比到依家個cap?
疫情既問題 最主要係門票收入
莫雷小事一件 轉播權都賣左啦 播唔播佢鍾意啦 國內大把平台播緊火箭

所以字母哥唔轉會就=玩完

字母點解常規賽好犀利,複賽以嚟就唔得嘅喇

引用:
原帖由 A7907749 於 2020-9-10 03:04 PM 發表

2021-2022賽季 字母哥同二當家既薪資共9千萬

我真係唔知可以點打。兩隻吞金既怪獸。仲剩番幾多錢可以補強尼? 係次級聯盟掏寶? 你當你係雷霆點石成金?

公鹿可能賭緊字母哥既未來 兩三年內開發到射術 就唔洗二當家。我覺得公鹿會輸到底褲都無 ...
早啲更新應該仲有價值啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個奇工人 於 2020-9-10 07:23 PM 發表

字母點解常規賽好犀利,複賽以嚟就唔得嘅喇
唔係復賽之後唔得 係季后賽唔得

常規賽無人會好積極同你玩真功夫。一般第四節大家分差咬住先會認真或者臨近季後賽既前十場常規賽 你就會見到佢地既真正實力

亦可以甘講。常規賽球員用6 70%既實力打球。字母哥用8 90%打。所以季後賽比人打巢左

回覆 引用 TOP

Middleton唔值$3,169,348。

未來仲這個數
2022-23
06/29/2023        Khris Middleton        2023-24 Player Option        $40,396,552

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-11 08:38 AM 發表

Middleton唔值$3,169,348。

未來仲這個數
2022-23
06/29/2023 Khris Middleton 2023-24 Player Option $40,396,552
你如果用k湯 curry比較。 佢當然唔值尼個價啦。再比較可愛既合約。你會覺得係垃圾

以二當家來說。cj McCollum我認為係合理水平甚至有d超值

但你要念k湯 curry 可愛既收入 仲有廣告既部份。因為知名度而產生。khris就無尼種收入

引用:
原帖由 A7907749 於 2020-9-10 05:55 PM 發表

疫情既問題 最主要係門票收入
莫雷小事一件 轉播權都賣左啦 播唔播佢鍾意啦 國內大把平台播緊火箭
那些是偷播,大平台無播

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-11 10:01 AM 發表

那些是偷播,大平台無播
偷台灣既信號 偷美國信號。要睇根本好簡單 我覺得騰訊係要賠錢比充左值既會員。唔理你咩原因 提供唔到原有服務就要有合理賠償

回覆 引用 TOP

現在呢個陣容打唔嬴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]