• 瀏覽: 2,808
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
本主題由 makfrederick 於 2020-9-13 09:04 PM 移動
引用:
原帖由 2016hk 於 2020-9-12 05:29 PM 發表

未用過華為好自然以為IP 好勁?
放咗,事實上iPhone比較好。

熱賣及精選
引用:
原帖由 BlueLeg 於 2020-9-12 05:46 PM 發表

放咗,事實上iPhone比較好。
你冇公信力

引用:
原帖由 2016hk 於 2020-9-12 05:47 PM 發表

你冇公信力
關我咩事😂

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2020-9-12 06:00 PM 發表

關我咩事😂
咁樣做唔會提高你公信力

引用:
原帖由 kj1234 於 2020-9-11 07:22 AM 發表

中國上太空都做到,造個os有幾難,差別在想唔想去造,話唔定美國換左話事人就一切照舊,繼續有錢齊齊搵。
民主黨一向反共
共和黨反而係講錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2020-9-12 01:48 PM 發表

華為都接受現實,手機開始轉用聯發科處理器+5G晶片啦!
呢樣係禁令的 loophole,MTK 係人都買得,禁令無禁呢樣

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-12 19:08 發表

呢樣係禁令的 loophole,MTK 係人都買得,禁令無禁呢樣
禁埋了

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

留返部matepadpro等鴻蒙系統,再諗下入唔入返部mate40pro先

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-9-10 09:18 PM 發表

美帝一句已經可以變紅毛
美國話殺鴻蒙,無話殺唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 williamau3792 於 2020-9-12 08:05 PM 發表

留返部matepadpro等鴻蒙系統,再諗下入唔入返部mate40pro先
入啦入啦,帽事既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kj1234 於 2020-9-11 07:22 AM 發表

中國上太空都做到,造個os有幾難,差別在想唔想去造,話唔定美國換左話事人就一切照舊,繼續有錢齊齊搵。
春國就坐住上太空,美國就飛住上,真係夠膽相提並論

回覆 引用 TOP

引用:

春國要做一早做到啦,洗等今日?
原因咪因為冇得抄囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2020-9-12 01:48 PM 發表

華為都接受現實,手機開始轉用聯發科處理器+5G晶片啦!
聯發科香港人唔會用,最憎。話又慢又lag

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2016hk 於 2020-9-12 01:56 PM 發表

華為表示Mate 40 係目前最後一代智能手機,數量有限,有錢也未必買到
抽水也不要造假
真係?講左啦咩?唔係話做虛擬手機咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2020-9-12 04:25 PM 發表

全世界等緊iPhone 12,同時食緊花生睇「晶片」戲,加上日日有人問點裝GMS,你撐得辛苦就真。
算啦,同班盲hi講野真係晒氣!佢地只係識圍爐取暖,盲撐FF就最叻,講到幾勁幾勁,結果美帝一出招就收佢檔啦

連大陸蟲自己都唔用國產野覺得cheap,死都要用來佬野先叫高人一等,手機就蘋果,袋皮帶鞋就用GG/LV/her馬士,大陸蟲咁鍾意出位點會唔用靚野,係香港班屎忽鬼先咁鍾意用番大陸野覺得格黎飯香d

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]