• 瀏覽: 154,987
  • 回覆: 3,139
  • 追帖: 28
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-28 10:54 AM 關閉
引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-9-11 08:23 PM 發表

老友任職嘉仕伯!😜
淘寶好多,但唔寄香港🙈

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
熱賣及精選
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-11 04:40 PM 發表

真係無人要的話不如留黎做第四門將,
而原本兩位年青門將之中就借一人出去?
感覺有機會本土盃賽出佢

引用:
原帖由 那些年 於 2020-9-11 08:48 PM 發表

淘寶好多,但唔寄香港🙈
之前Facebook作slogan贏咗一罐

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2020-9-11 09:20 PM 發表

感覺有機會本土盃賽出佢
有機會都畀阿祖安先....

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
ynwa

回覆 引用 TOP

YNWA

回覆 引用 TOP

YWNA!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑人898 於 2020-9-11 05:20 PM 發表

https://youtu.be/ZEvdAdXteDI 利物浦睇中呢個,比利時安德列治財困唔會貴,後生夠快,有升值潛力
有點似250嘅風格...再加少少力量型添...

引用:
原帖由 Matt1221 於 2020-9-11 10:24 PM 發表

有點似250嘅風格...再加少少力量型添...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年 於 2020-9-11 07:36 PM 發表

如何入手?
上次派啤酒時有人問,派啤酒的職員話呢款冠軍啤酒要九月先有。

回覆 引用 TOP

我開始覺得,高普可能用冠軍換返嚟嘅時間同包容,著手幫利記係財務健康情況下,開始建立一隊年青但富競爭力嘅下一代,兼且冇犧牲現有嘅戰力,雖然可能要放棄成為雙冠或者3冠,但邊個肯定我哋一定唔得?

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2020-9-12 12:09 AM 發表

我開始覺得,高普可能用冠軍換返嚟嘅時間同包容,著手幫利記係財務健康情況下,開始建立一隊年青但富競爭力嘅下一代,兼且冇犧牲現有嘅戰力,雖然可能要放棄成為雙冠或者3冠,但邊個肯定我哋一定唔得? ...
如果係就好!我會覺得佢更加偉大!

回覆 引用 TOP

報到

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

睇咁多次 training, 這次最正.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]