• 瀏覽: 154,987
  • 回覆: 69
  • 追帖: 28
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-28 10:54 AM 關閉
加油,YNWA

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我開始覺得,高普可能用冠軍換返嚟嘅時間同包容,著手幫利記係財務健康情況下,開始建立一隊年青但富競爭力嘅下一代,兼且冇犧牲現有嘅戰力,雖然可能要放棄成為雙冠或者3冠,但邊個肯定我哋一定唔得?

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-9-12 01:15 PM 發表

今晚唔易打, 對方實力未清但新升班第一場, 必定搏盡.
唔易打,但利記一向唔怕同你鬥逼搶,最怕你死守,格食格,樂觀嘅😌

咁踢法,我估今場贏7:3🤔

回覆 引用 TOP

今場好多甩漏,但比起上場已經開始上力,加上少少運氣,小勝開門紅,YNWA

回覆 引用 TOP

其實我覺得鐘斯打得好好喎,有幾下過人好有侵略性,係咁高壓逼性下當然表現未係完美,但對佢成長好有幫助,感覺佢今季有機會打得好過雲迪碧克🤔

引用:
原帖由 lfc 於 2020-9-13 11:13 AM 發表

TAA,文尼同明奴呢場明顯狀態比較差,其他球員狀態我覺得ok喎。車仔越早對越好,等佢哋新舊球員磨合咗就更難打。
同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tggyef 於 2020-9-13 03:50 PM 發表

今場基達都表現嘛嘛,可能仲多機會
基達已經好過早幾場好多,上力中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歐辰 於 2020-9-14 06:33 PM 發表

之前高普話唔夠車咁豪增兵

林伯還拖話利記啲人都好貴
但林伯唔記得,啲人係平買,係利升值到億億聲,而唔係貴買,最貴都仲係講左 3季既 VVD 同 AB1

其實車係買得多啫,除左德國中場超新星一個,其餘都唔算太貴,都係 around 5000萬,根本唔需要打口水戰~ ...

其實車仔唔計今個夏天,使錢真係同利記差唔多

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2020-9-14 07:29 PM 發表

感覺林伯唔係幾妥高普,上季季尾無端端鬧高普拎咗個盃就串串貢
其實佢壓力好大,難免有時會過火

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken782 於 2020-9-14 08:38 PM 發表

睇嚟巴塞又想用舊招,放埋的風出嚟,話巴塞頭號收購目標係沙拿,測試沙拿有無意思去巴塞,另外使到利記和沙拿相信方出現差異,從而可以令沙拿出現離心。 ...
成日出埋啲那渣招,又唔諗下自個朶臭晒,㗰氣啦😌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2020-9-15 09:55 AM 發表

林伯都未證實過自己就已經串串共!

今季無成績9成9落台
IQ爆錶,EQ零旦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken782 於 2020-9-15 09:58 AM 發表

諗住手揸一副好牌,今年仲唔稱霸英超,所以得意忘形。
好牌仲易出沖😌

回覆 引用 TOP

唔止球迷,球員都應該抱住未必贏嘅心態踢好每場波,舊年領先嗰廿幾分就係一場一場咁累積返嚟😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 兔子拔 於 2020-9-15 08:54 PM 發表

做咩冇啦啦燒埋我果疊🙈🙈
我唔夠靚媽出名架
中意得利記就知你哋品味高啦,品味高自然有氣質,有氣質嘅靚女自然多人關注😊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]