• 瀏覽: 156,487
  • 回覆: 3,139
  • 追帖: 26
本主題由 4仔太郎 於 2020-9-28 10:54 AM 關閉
列斯聯呢隊野係全攻型,以後賭波買佢入球大

熱賣及精選
引用:
原帖由 francisterrence 於 2020-9-13 02:42 AM 發表

升班馬好多時都全攻型,可能英冠習慣,所以上季錫菲聯真係令人眼前一亮

回覆 引用 TOP

對完leeds對車仔再對阿記  地獄賽程

引用:
原帖由 ultane 於 2020-9-13 02:34 AM 發表

有四個入波又唔可以話攻唔掂嘅。 不過好多嘢要改進就係真。
我自己希望高普多啲用沙基利同阿牛, 佢兩個可以令利物浦中場入攝多啲, 得分能力較強, 長期三個工兵, 中場始終唔係最理想。 ...
睇數字唔睇比賽就好似係攻冇問題,但4粒有2個係12碼,f9半空門都要射去對方後衛隻腳,文尼同沙拿2打1都唔入,22射得6中,應該係列斯聯攻強守弱先贏到,希望盡快提升翻狀態

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 放羊人 於 2020-9-13 02:44 AM 發表

對完leeds對車仔再對阿記  地獄賽程
車仔真心希望佢地未夾好自爆
阿記個勢好掂……希望過到關

主場閉門利記真係打低好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisterrence 於 2020-9-13 02:42 AM 發表

可能後生原因,今日打到尾先有個別球員抽筋,佢哋體力真係拍得住利記,比佢哋打多幾場體能再提升一些,應該好多強隊都驚咗佢哋,呢隊似係今季嘅一路奇兵。🤔🤔🤔

回覆 引用 TOP

leeds 左右兩翼都又快又好波,好似係17號同22號

回覆 引用 TOP

主場失3球,真係幾令人失望。後防5人,有人狀態差/平平,有人心態未回復精神未集中,麻煩嘞!

三分

是但啦

回覆 引用 TOP

季初第一場驚險拎三分, 後防無態被對手三射三中, 希望下場會再好D

寧化飛灰,不作浮塵。
寧投熊熊烈火,光盡而滅;不伴寂寂朽木,默然同腐。
寧為耀目流星,迸發萬丈光芒;不羨永恒星體,悠悠沉睡終古。

回覆 引用 TOP

好波不如好運,呢啲先係冠軍相

回覆 引用 TOP

當年今日、當報返仇啦

今年大家要預咗係咁
高普話今年要全攻型
前場三個加中場三個加兩閘都上咗去迫
後面得返兩個,連法賓奴都上到娥眉月迫波
多失波預咗

回覆 引用 TOP

利記旗開得勝

小小的一陣風呀 慢慢的走過來