• 瀏覽: 11,737
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1

大家都要小心駕駛。進入香討影片區

精選汽車
真係趕住去死🤭

哩段片冇咗最精彩再尾段嗰吓卑鄙欄截喎!( 互閘後壓26埋左邊防撞欄 )
十足MK暴壓12碎咁~~~~
似小氣L回挑前傳呢件on9畜黑達多……

引用:
原帖由 tomatomary 於 2020-9-11 11:03 發表

真係趕住去死🤭
嗰個私家車行咁快做乜呢?
既然佢都爬咗頭喇 ! 何必要重耷,係咪想害炒個電單車呀?

引用:
原帖由 fto94 於 2020-9-11 11:05 發表

哩段片冇咗最精彩最尾嗰吓卑鄙欄截喎!
十足MK暴壓12碎咁~~~~
似小氣L回挑前傳呢件on9畜黑達多……
乜你有前傳,同後續咩 ? 你又要放出嚟,畀大家欣賞一下喇 !

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-11 10:51 發表

影片

大家都要小心駕駛。
就噉睇呢段過程,架車個司機違反咗危險駕駛。

電單車司機,由右線切入左線,違反一條雙白線。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-11 11:09 AM 發表

就噉睇呢段過程,架車個司機違反咗危險駕駛。

電單車司機,由右線切入左線,違反一條雙白線。
電單車司機有乜問題?

引用:
原帖由 benny.yang 於 2020-9-11 11:12 發表

電單車司機有乜問題?
佢由右邊線 cut 咗一條雙白線,走左開左邊線。

回覆 引用 TOP

條友明玩2轆,好易發生意外!

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-11 11:08 AM 發表

乜你有前傳,同後續咩 ? 你又要放出嚟,畀大家欣賞一下喇 !
我喺車友ws群睇到cut剎之後段刺激好多~~~~
26回抽照cut雙白假身左右片想過返巨7,但巨7毒得很通透照不理雙白左右頂死26再壓佢埋欄撞咁滯就斷片了!
睇到火爆!!!
但都係冇前傳及最後結果…

引用:
原帖由 fto94 於 2020-9-11 11:23 發表

我喺車友ws群睇到cut剎之後段刺激好多~~~~
26回抽照cut雙白假身左右片想過返巨7,但巨7毒得很通透照不理雙白左右頂死26再壓佢埋欄撞咁滯就斷片了!
睇到火爆!!!
但都係冇前傳及最後結果… ...
兩個司機都傻撚咗。

回覆 引用 TOP

死仆街,想殺26司機

吊佢兩個含家剷老豆&老母,視交通規例為無物,1823對付兩個含家剷

無數繁星
我建議片主,儘公民責任,將呢條片交比警察交通部,一定要令呢啲仆街得到教訓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]