• 瀏覽: 2,083
  • 回覆: 32
對於足球壇來講係一件盛事,無他既,始終僅次於世界盃既歐國盃又開鑼了,仲要連住歐國盃,好波連場,球壇二大巨柱牙朗同斯斯又爭過,但牙朗已經拎過歐國盃歐國聯,再拎只係錦上添花,但斯斯就唔同,始終仲未染指過

順帶一提,奧運呢D U23既足球小小盃都會出場,將會係一帶年青球員爭取表現既"大舞台"
仲有開辦極都仲有既美洲盃又出場了餵,相信斯斯將會出盡全力爭取人生第一座國家層面既冠軍(如果你拎奧運都算了,但..係度講好了),另外就係阿根廷將會半主場出擊,加上亞洲強隊派上U23全主力出戰美洲盃,真係諗起都興奮

最後提提大家,就算斯斯下年拎唔到美洲盃,2024仲有架
不過斯斯2015 2016 2019 都拎唔到,,唔知下年機會大唔大呢,又或者美洲足協會唔會又突然搞個美洲XXX周年紀念美洲盃呢......

熱賣及精選
放心啦
有自稱識波既話日本都係美洲國家
梅西登機指日可待

引用:
原帖由 豬西聞 於 2020-9-11 11:33 PM 發表

放心啦
梅西登機指日可待
我提議可以搵海地,巴拿馬,尼加拉瓜呢d強隊整個美洲盃4國賽,到時梅西就可以名正言順捧起謹次奧運同世青既大盃

回覆 引用 TOP

只要梅西不要放棄應該拎到

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-11 11:42 PM 發表

只要梅西不要放棄應該拎到
https://cdn.discuss.com.hk/t/c8b1c8/f/800x0/https://rs3.sinahk.net/cap/66/2020/08/16/7/72aa74960ceaddf244ed72f4d50ba5b3.jpg
梅西在那兒?頭dup到睇唔到

引用:
原帖由 拉傑迪(就賣) 於 2020-9-11 11:52 PM 發表

梅西在那兒?頭dup到睇唔到
不要放棄地數緊銀紙姐

引用:
原帖由 豬西聞 於 2020-9-11 11:33 PM 發表

放心啦
梅西登機指日可待
原來有新聞話中國都拒絕派U23來踢美洲盃
因咩事連中國都唔來

嘩!歡迎樓主寶寶回歸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2020-9-12 12:09 AM 發表

因咩事連中國都唔來
冇辨法,因為地理闊係。🤭

回覆 引用 TOP

娛樂
要請三個月假

回覆 引用 TOP

引用:

放心啦
梅西登機指日可待
調翻轉,美c參加亞洲杯咪得囉,咁都攞唔到就冇嘢好講啦

梅西再拎唔到咪搞個“梅西拎唔到美洲盃N週年紀念盃”囉

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2020/9/12 00:09 發表

因咩事連中國都唔來
中國隊其實真係應該派隊黎踼美洲盃, 同美洲各隊比賽攞多D經驗、練下兵

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

沒有生存的原因、意義

回覆 引用 TOP

插西兄 早晨🤭🤭🙂😁😁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]