• 瀏覽: 67,408
  • 回覆: 244
  • 追帖: 8
根本上係兒童院一早搞錯,
BB時已經搞錯,把蔣世龍當成張細倫
張細倫當成是蔣世龍
所以蔣世龍就真的是蔣世龍,而唔係張細龍

講真,佢揸住嘅係張細倫嘅証件,其實一拎出黎已經穿晒煲,佢根本做唔到幾多野。(最重要嘅係竟然無人check過)

之後會再驗DNA, 真系同蔣家三姊妹有血緣關係.

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2020-9-12 02:01 PM 發表

講真,佢揸住嘅係張細倫嘅証件,其實一拎出黎已經穿晒煲,佢根本做唔到幾多野。(最重要嘅係竟然無人check過)
佢id是蔣世龍

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2020-9-12 02:01 PM 發表

你都無睇既!

回覆 引用 TOP

其實蔣世龍即張細倫即蔣世龍,世上無笫二個蔣世龍,但點解蔣世龍同老蔣嘅DNA唔吻合?因佢係啊媽同第二個男人生嘅,所以點解老蔣作個風水事件掟佢去美國孤兒院。

引用:
原帖由 呢個濃濃的貓奴 於 2020-9-12 07:38 PM 發表

其實蔣世龍即張細倫即蔣世龍,世上無笫二個蔣世龍,但點解蔣世龍同老蔣嘅DNA唔吻合?因佢係啊媽同第二個男人生嘅,所以點解老蔣作個風水事件掟佢去美國孤兒院。 ...
吾怪之得之前驗dna時話佢吾係蔣世龍啦

回覆 引用 TOP

應該係🤔🤔

回覆 引用 TOP

他真的是蔣世龍

回覆 引用 TOP

吾明今集司徒信做乜咁落力幫手搵張細倫,有冇人答到?

引用:
原帖由 fung123b 於 2020-9-16 10:39 PM 發表

其實佢衰唔晒

引用:
原帖由 fung123b 於 2020-9-16 10:39 PM 發表

佢想返兜二妹

引用:
原帖由 fung123b 於 2020-9-16 22:39 發表

佢只係想搏紮升職,唔係想拎人命上位,如果世龍有咩冬瓜豆腐,個行動就出問題埋唔到尾,佢身為Madam Koo上線,佢都要揹鑊,所以佢都想結局完美唔好煩 !

引用:
原帖由 genpao 於 2020-9-16 10:52 PM 發表

佢想返兜二妹
好明顯係驚出事,KT推晒個鍋比佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-9-12 01:47 PM 發表

根本上係兒童院一早搞錯,
BB時已經搞錯,把蔣世龍當成張細倫
張細倫當成是蔣世龍
所以蔣世龍就真的是蔣世龍,而唔係張細龍
c兄咁講同錦繡南歌一樣,南歌真係張紹輝個囡😂😂

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
提示:支持鍵盤翻頁左 右