• 瀏覽: 12,000
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
工作內容 : 負責接送同事往返香港及國內,及外勤送件工作。保持車輛清潔及安排維修保養及更新牌照。葵涌取車
要求學歷 : 中三程度; 3年經驗; 良好粵語; 一般普通話; 一般英語; 懂讀寫中文; 略懂讀寫英文; 持有內地駕駛執照; 持有私家車駕駛執照; 有良好駕駛紀錄;有責任感;守時;誠懇有禮。願意超時工作及假日工作優先。
上班時間: 每月$16,000, 有銀行假期, 醫療保險, 手提電話津貼, 超時工作津貼, 交通津貼 及雙糧, 星期一至五: 上午7時至下午6時, 每週工作5天, 每天工作 8.5 - 11 小時

咁L 孤寒. 不如坐的士啦

熱賣及精選
接送來往都咁長時間咩?

供求問題,幾萬人失業中,市場會主導一切

我都明白係屋企做少爺最好, 邊個唔想?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-9-13 07:54 AM 發表

供求問題,幾萬人失業中,市場會主導一切
唉.依家無良工大把.

回覆 引用 TOP

六七十嵗都要出黎揸的士小巴, 香港生活難

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2020-9-13 12:47 AM 發表

工作內容 : 負責接送同事往返香港及國內,及外勤送件工作。保持車輛清潔及安排維修保養及更新牌照。葵涌取車
要求學歷 : 中三程度; 3年經驗; 良好粵語; 一般普通話; 一般英語; 懂讀寫中文; 略懂讀寫英文; 持有內地駕駛執照; 持有私家車駕駛執照; 有良好駕駛紀錄;有責任感;守時;誠懇有禮。願意超時工作及假日工作優先。
上班時間: 每月$16,000, 有銀行假期, 醫療保險, 手提電話津 ...
去深水埗明哥度排定隊

回覆 引用 TOP

中三程度俾16000仲想點
大學生畢業都未必有

工作都好輕鬆!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DoomHK 於 2020-9-13 09:46 AM 發表

六七十嵗都要出黎揸的士小巴, 香港生活難
沒人嫌棄錢多

多多都唔夠

回覆 引用 TOP

上午7時至下午6時

回覆 引用 TOP

我老細都係用這個人工請司機,不過上一手司機走咗2年都未請到。

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2020-9-13 12:47 AM 發表

上班時間: 每月$16,000, 有銀行假期, 醫療保險, 手提電話津 ...
我公司剛請12碼17000 中港,你唔做大把人做

引用:
原帖由 IPOMan 於 2020-9-13 12:16 PM 發表

我老細都係用這個人工請司機,不過上一手司機走咗2年都未請到。
未請到你仲笑得出,即係你地做埋果份,根本唔需要再請新司機啦。你老細最精明啦。

回覆 引用 TOP

中港司機今年搵好多外快,帶貨走私,過一次關賺起碼1萬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]