• 瀏覽: 1,565
  • 回覆: 18
LBJ打左17年 其中11年以主力身份 最少入到分區決賽 前無古人

以前班人成日話只因東岸太弱 今次西岸都輕鬆入決賽
黑James人應該無嘢講了吧

熱賣及精選
引用:
原帖由 jasons1 於 2020-9-13 03:49 PM 發表

LBJ打左17年 其中11年以主力身份 最少入到分區決賽 前無古人

LBJ 11次入分區決賽就叫前無古人?咁Bill Russell 生涯11次 Champ叫乜?

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-9-14 01:07 AM 發表

LBJ 11次入分區決賽就叫前無古人?咁Bill Russell 生涯11次 Champ叫乜?
指環王年代NBA 10隊都唔夠...

引用:
原帖由 水留情 於 2020-9-14 01:25 AM 發表

指環王年代NBA 10隊都唔夠...
而家有好多隊,但勁嘅咪又係來來去去果幾隊。而家標題話11次入分區決賽就叫前無古人窩,我只係想知點樣前無古人法者

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-9-14 01:27 AM 發表

而家有好多隊,但勁嘅咪又係來來去去果幾隊。而家標題話11次入分區決賽就叫前無古人窩,我只係想知點樣前無古人法者
只要換幾個某位置係當年頭5勁既入隊, 占屎就入到分區決賽, 超勁
咁換法, 重唔係前無古人

回覆 引用 TOP

對比之下只有3個總冠軍,系唔系能講明點乜問題

可愛喺性感面前一文唔值
LBJ 一定係GOAT, 冇得傾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasons1 於 2020-9-13 03:49 PM 發表

白人JAMES呢

回覆 引用 TOP

歷史級亞軍王 無人能與之相比

引用:
原帖由 wai2408 於 2020-9-14 12:52 發表

開玩笑。

占皇6次亞軍,濕濕碎,點做亞軍王?

有人八次亞軍:59, 62, 63, 65, 66, 68, 69, 70。

另一個都係:62, 63, 65, 66, 68, 69, 70, 73。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-9-14 01:05 PM 發表

開玩笑。

占皇6次亞軍,濕濕碎,點做亞軍王?

有人八次亞軍:59, 62, 63, 65, 66, 68, 69, 70。

另一個都係:62, 63, 65, 66, 68, 69, 70, 73。
連亞軍王都無份

回覆 引用 TOP

冠軍有幾多? 以入總決賽but loser 計...佢真係前無古人.

報團效應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mina麻豆 於 2020-9-14 09:18 AM 發表

對比之下只有3個總冠軍,系唔系能講明點乜問題
總冠軍才能說明一切

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai2408 於 2020-9-14 12:52 PM 發表

有道理

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]