• 瀏覽: 5,124
  • 回覆: 39
車速當時超過限制15~20km,經過雷射槍站才發現中招,前方有block站當時有其他車輛被截停處理中,並沒有截停我和並示意我離開。這樣是否代表冇事,還是有手尾要跟的呢?

精選汽車
引用:
原帖由 corolla100 於 2020-9-13 04:08 PM 發表

車速當時超過限制15~20km,經過雷射槍站才發現中招,前方有block站當時有其他車輛被截停處理中,並沒有截停我和並示意我離開。這樣是否代表冇事,還是有手尾要跟的呢? ...
走甩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 corolla100 於 2020-9-13 04:08 PM 發表

車速當時超過限制15~20km,經過雷射槍站才發現中招,前方有block站當時有其他車輛被截停處理中,並沒有截停我和並示意我離開。這樣是否代表冇事,還是有手尾要跟的呢? ...
射唔中!好彩啦!😊

回覆 引用 TOP

無事

回覆 引用 TOP

太多目標吧
射唔中你

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入

回覆 引用 TOP

引用:

斷正

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-13 08:15 PM 發表

斷正
😭😭係咪遲些會收信要交人呀?

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。
一撚定無樹!放心!

無數繁星

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 corolla100 於 2020-9-13 09:59 PM 發表

😭😭係咪遲些會收信要交人呀?
普通鐳射槍有block截車無截你就一定無事

回覆 引用 TOP

聽大家咁講都希望托大家鴻福平穩過度,️師兄們都路路亨通出入平安。🏁🏁

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

引用:

咁仲唔1823個警察偷懶?

回覆 引用 TOP

快D去自首😂

回覆 引用 TOP

引用:

沒事。。。生意太好做吾切
好L彩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]