• 瀏覽: 18,252
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
睇左頭9分鐘,占士咁既質素居然要係皇馬做大後備,仲要賤價2000萬蝕讓,賺少左成億,愛華頓呢單交易睇怕係賺到笑,成個中場生哂!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
熱賣及精選
快啲蝕讓埋巴爾出來啦,無謂浪費大聖爺青春,你仲有球皇夏薩特阿!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

梅西迷啲邏輯真係神奇
第一場波半場未完
比你咁講我以爲占士入左八球
原來蛋都未有粒
計我話,梅西去愛華頓仲好

皇馬都叫收番2000萬,但下年梅西一走巴塞連渣都無

引用:
原帖由 辣雞梅西 於 2020-9-13 11:45 PM 發表

梅西迷啲邏輯真係神奇
第一場波半場未完
比你咁講我以爲占士入左八球
原來蛋都未有粒
計我話,梅西去愛華頓仲好
質素係哂到,有眼就會睇到,無就無辦法啦!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-13 11:46 PM 發表

皇馬都叫收番2000萬,但下年梅西一走巴塞連渣都無
蝕左成億阿,上年仲值1.2億,呢鑊真係揼心口

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-9-13 11:49 PM 發表

蝕左成億阿,上年仲值1.2億,呢鑊真係揼心口
巴塞蝕7億添,呢鑊真係揼心口

占士勁過c朗好多

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-13 11:52 PM 發表

仲要咁靚仔,賣波衫筆錢mola mola,雖然冇阿朗咁靚仔,賣得無咁多,但都mola

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月巴yu1k6 於 2020-9-13 11:53 PM 發表

占士勁過c朗好多
阿朗做大,占士做細

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-13 11:52 PM 發表

占士呢場要證明自己啦,攻守都見到佢,俾波快狠準,勢要擺脫大後備之名,一吐烏氣,加油阿占士

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

20m真係抵,仲要靚仔

good!

引用:
原帖由 stophy 於 2020-9-14 12:02 AM 發表

good!
離開左皇馬,人都醒神左,靚仔左,踢返季好波做愛華頓icon啦!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skii123 於 2020-9-14 12:02 AM 發表

20m真係抵,仲要靚仔
無錯

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]