• 瀏覽: 4,362
  • 回覆: 47
Patrick beveley場場都正選上陣打4分鐘就換落場,今日打5分幾鐘又換走(不是foul trobule)

其實如果有傷就唔好比佢上,比得佢上就唔好鬼死咁快就換走佢,pb真係好有energy同埋好帶起到成隊波士氣,最近連得分都交足到表現,好應比佢打返正常的出場時間

另外大家doc rivers成場波都坐在坐位上,而不是企在場邊指揮球隊戰術,金塊教練是全場每一分鐘都企在場邊指揮球隊

有打過波的一定會知分別之大

熱賣及精選
引用:
原帖由 kawhi1987 於 2020-9-14 10:34 AM 發表

Patrick beveley場場都正選上陣打4分鐘就換落場,今日打5分幾鐘又換走(不是foul trobule)

其實如果有傷就唔好比佢上,比得佢上就唔好鬼死咁快就換走佢,pb真係好有energy同埋好帶起到成隊波士氣,最近連得分都交足到表現,好應比佢打返正常的出場時間

另外大家doc rivers成場波都坐在坐位上,而不是企在場邊指揮球隊戰術,金塊教練是全場每一分鐘都企在場邊指揮球 ...
師兄,証明你冇睇波,李華仕行路都唔正常,隻腳即係有事,點企全場呢

Beveley打20分鐘只得2分,這叫有表現???他的防守,一係用頭頂KD個肚,一係頂老占屁股

唔操多幾場點夠湖人打

引用:
原帖由 Smallckk 於 2020-9-14 10:41 AM 發表

師兄,証明你冇睇波,李華仕行路都唔正常,隻腳即係有事,點企全場呢
場場都有睇,無睇佢行路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-14 10:43 AM 發表

Beveley打20分鐘只得2分,這叫有表現???他的防守,一係用頭頂KD個肚,一係頂老占屁股
overall睇,不是一場半場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbmarks 於 2020-9-14 11:02 AM 發表

唔操多幾場點夠湖人打

回覆 引用 TOP

doc rivers 都幾出名唔識隨機應變既教練黎 想當年既LOB CITY 咪比火箭 4:3 反CUP 歷史又可能重演鳥  

clipper呢隊波
追左成季都唔係鍾意睇
就算大炒對手都係打到甩下散下咁
如果最後咁都贏到冠軍,都幾荒謬

引用:
原帖由 wai2408 於 2020-9-14 12:30 PM 發表

doc rivers 都幾出名唔識隨機應變既教練黎 想當年既LOB CITY 咪比火箭 4:3 反CUP 歷史又可能重演鳥   
low quality

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mokisp 於 2020-9-14 12:38 PM 發表

clipper呢隊波
追左成季都唔係鍾意睇
就算大炒對手都係打到甩下散下咁
如果最後咁都贏到冠軍,都幾荒謬
pg13今日又膠

回覆 引用 TOP

不要輸!!WED

回覆 引用 TOP

呢個series, 點解用咁多harrell?攻防都比JOKIC食住,仲要係EASY個隻,出ZUBAC起碼可以對JOKIC鬥頂,燒一燒佢體力。

LOU又係,出佢等於比開火權對面D綠葉。打起班綠葉,你真係唔駛玩。

又6分鐘唔到換走beveley,小!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日落武士 於 2020-9-15 10:44 AM 發表

呢個series, 點解用咁多harrell?攻防都比JOKIC食住,仲要係EASY個隻,出ZUBAC起碼可以對JOKIC鬥頂,燒一燒佢體力。

LOU又係,出佢等於比開火權對面D綠葉。打起班綠葉,你真係唔駛玩。 ...
因為正選都要休息,無可能48mins打足

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]