• 瀏覽: 7,564
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
本主題由 lokisilver 於 2020-9-19 09:22 PM 移動
引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-9-14 10:06 PM 發表

如果你英文好
去美國網站宣揚陰謀論
市場比香港大得多
搵錢多得多
不行的,我說的真相跟西方Zionist/CIA背後操縱的陰謀論是相違背的,
他們那邊現在很和諧了,你一說到真相揭露他們的秘密/陰謀就會被Fact-check系統封鎖

錢的確是現實的問題,但我在香討這麼多年都沒收過一毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凍檸茶冰冰 於 2020-9-14 08:43 PM 發表

飯飯=靚仔 多謝分享。

不過,好心你刪改少少字眼...比喻咩畜牲..
好刺眼,何必咁樣形容!

顯得你無咁客觀,其實你資料係非常充足,非常專業。
但你用的字眼,太辣眼...
你要改少少,咁先多人鍾意睇,咁就無人追擊你。

我都有細心閱讀的,我不是流於虛偽吹水。
在香討,其實有好多值得閱讀的資料/文章/小說

比喻你的陰謀論,因為夠特別。
師傅的半神 ...
我唔係靚仔,我只係一個簡單的,青靚白淨少少的毒男
我發覺呢個POST唔係拋磚引玉,而係拋玉引磚...

引用:
原帖由 凍檸茶冰冰 於 2020-9-14 08:29 PM 發表

本來,以為我嘈嘈閉,乞人憎
但點知各位師兄姐,都暗暗替我打氣呢!

有個師兄寄信話我知,佢開新手替我說話呢!
又有痴漢了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-9-14 10:06 PM 發表

如果你英文好
去美國網站宣揚陰謀論
市場比香港大得多
搵錢多得多
和諧得勁過大陸

回覆 引用 TOP

頭先有人同我講
_登 有個post講 上次有個系HKU做研究的PSP 話揭露武漢肺炎背後D野 然後話被人滅聲
的個姓Yan的女人 之前走左去美國果個
而家出左篇論文,話個病毒系實驗室人為製造

大家覺得美國在近期內 會不會連同聯軍 攻打中國??

(印度而家想同中國打,而印度絕對系武漢肺炎的其中一個最大受害者)
另外想問,美國其實而家扶植緊中國的所有鄰近國家 例如越南印度對付中國
會不會就系接受到其他亞洲民族,唯獨要消滅中國人

わたしはバカです
引用:
原帖由 skywalker167 於 2020-9-15 12:04 AM 發表

頭先有人同我講
_登 有個post講 上次有個系HKU做研究的PSP 話揭露武漢肺炎背後D野 然後話被人滅聲
的個姓Yan的女人 之前走左去美國果個
而家出左篇論文,話個病毒系實驗室人為製造

大家覺得美國在近期內 會不會連同聯軍 攻打中國?? ...
盎格魯●撒克遜-計劃-中文版(1-6)-版權所有projectavalon.net

https://www.youtube.com/watch?v=U0Qfvly3ZzY&list=PLC6A08B93EF6FE97A&index=1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smart889 於 2020-9-14 08:37 PM 發表

如果你解釋唔到北斗,東風,殲二十,請下跪謝罪🤣
還有北星之光,所以中美不會發生戰爭的。

巨龍本身就是垃圾 !!

糞便 !!!

引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2020-9-15 12:25 AM 發表

巨龍本身就是垃圾 !!

糞便 !!!
咁極端呢到好多師兄都係睇巨龍哥頭的
小弟都想巨龍哥升級做究極金龍獸的
https://www.youtube.com/watch?v=TypEKtdYN6w

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2020-9-15 12:07 AM 發表

還有北星之光,所以中美不會發生戰爭的。
師兄又是令一種極端WOR,當時打完第一次世界大戰個個都咁諗,不會再發生戰爭了,但結果出現了第二次世界大戰

我光明會卡都準備好俾你地,會唔會有第三次世界大戰你地自己諗啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-14 02:45 PM 發表

神級高大上文章,大神們一定要看看啦
天南地北(五) - 十四億人和巨龍的野望
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29413400&extra=page=1

自慰中的中國人,小心身子,不要精盡淫亡喔:

被胡人入侵統治,女人被強姦玩成兩腳羊,搞什麼初夜權的,文中叫大雜種
生產商品送去大老遠 ...
拜登當選,出師有名。
香港更亂,海峽不平。
忍隱藏拙,日出蓮花。
花蓮彩奪,一卒不留。

大膽預測,不求敗中。

引用:
原帖由 finalsm 於 2020-9-15 12:41 AM 發表

拜登當選,出師有名。
香港更亂,海峽不平。
忍隱藏拙,日出蓮花。
花蓮彩奪,一卒不留。

大膽預測,不求敗中。
咁好文彩呢到全部軍佬黎...呢獲真係秀才遇著兵...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 12:31 AM 發表

師兄又是令一種極端WOR,當時打完第一次世界大戰個個都咁諗,不會再發生戰爭了,但結果出現了第二次世界大戰
https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/80/590x/secondary/WW-III-494479.jpg
我光明會卡都準備好俾你地,會唔會有第三次世界大戰你地自己諗啦 ...
中西方的戰略思考模式並不一樣。

西方閃族後裔的戰爭文化往往以熱戰開展貿易和領土擴張得到利益。

而東方漢文化主要係以經濟貿易入侵的方式來得到利益。

觀乎現代中國的重工業生產力及經濟能力;美國施與的經濟戰甚至金融戰都步向失敗。西方國家的人民消耗又遠低於其生產力正面臨崩潰,似乎真的只有繼續其掠奪本質發動戰爭去維持。

不過不同於晚清異族政權的人心喚散,現代極權中共的施政效率遠遠超過西方強權,故熱戰一旦發生,我個人不睇好西方,戰爭只會加速西方國家制度崩潰,一個新的兩極體系世界正在形成。

我並不相信共濟會及光明會那套民間傳說的。

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2020-9-15 12:58 AM 發表

中西方的戰略思考模式並不一樣。

西方閃族後裔的戰爭文化往往以熱戰開展貿易和領土擴張得到利益。

而東方漢文化主要係以經濟貿易入侵的方式來得到利益。

觀乎現代中國的重工業生產力及經濟能力;美國施與的經濟戰甚至金融戰都步向失敗。西方國家的人民消耗又遠低於其生產力正面臨崩潰,似乎真的只有繼續其掠奪本質發動戰爭去維持。

不過不同於晚清異族政權的人心喚散,現代極權中共的施政效率遠遠超過西方強權,故熱 ...
師兄呢個假設首先要當西方精英陰謀集團是吃素的/甚至不存在,
然後高估只有70年壽命的中共政權控盤能力,簡單來說你眼中共產黨>共濟會。

然而中國的重工業生產力不能完全代替正宗的美國的軍工複合體,
所以正應以軍工鬥軍工式的比較,科技上美國還在大部份領域有優勢;
至於經濟能力方面,我就不知道你是哪裡來的自信了,因為貨幣戰爭西方主導了200年喔,
美元還是世界的儲備單位,我都本以為美國瘋狂QE後地位會動搖,但盡管中國拋售美債,
美元還是市佔率沒太大波動,也就是說中國挑戰美國金融霸權路上,才剛在起跑線呢。

中共的施政效率較高,和平時候暫時可以這樣說,但陷入戰爭之時又另計了
不管怎說,論總體實力,美國還是有全面性的優勢,巨龍哥要急起直追了

https://www.youtube.com/watch?v=zPmlUEGISL0
https://www.youtube.com/watch?v=kls_OZVO-Ao

中國人全部要屌 !!!!!!!

日本人脫亞入歐萬歲 !!!

明治維新千秋萬世 !!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右