• 瀏覽: 7,564
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
本主題由 lokisilver 於 2020-9-19 09:22 PM 移動
引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2020-9-15 01:38 AM 發表

中國人全部要屌 !!!!!!!

日本人脫亞入歐萬歲 !!!

明治維新千秋萬世 !!!!
現在是共產黨大戰共濟會,關公大戰耶和華,日本仔同歐豬都暫時死開一二邊先

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-14 03:26 PM 發表

屌,這就更加證明港人根本唔能力管理好香港的事實
港人奴性好重 好重
奴性最重的是否認西方陰謀集團存在的人,
他們的行為比投靠西方的漢奸更護主,
像收了錢一樣幫西方壞蛋BOSS封鎖隱藏否認洗白一切

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 02:06 AM 發表

奴性最重的是否認西方陰謀集團存在的人,
他們的行為比投靠西方的漢奸更護主,
像收了錢一樣幫西方壞蛋BOSS封鎖隱藏否認洗白一切
11613698 ...
百度百科都有介紹共濟會和光明會
你個蠢蛋現在學人反扣帽子

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-15 02:08 AM 發表

百度百科都有介紹共濟會和光明會
你個蠢蛋現在學人反扣帽子
個D官方說明,一係就幫佢地洗白,一係就話只是建設學術交流之用等等,點都好,呢到班軍佬最少一半否認XX會的存在

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 02:19 AM 發表

個D官方說明,一係就幫佢地洗白,一係就話只是建設學術交流之用等等,點都好,呢到班軍佬最少一半否認XX會的存在
叼你個扑街
毫無實質證據就陰謀論,人家當你精神病啦

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-15 02:21 AM 發表

叼你個扑街
大佬呀,我無收你地錢嫁,依家唔係開班教學上堂呀,
你班友唔識自己做Research ga咩,我先唔會慢慢由ABC字母表咁開始教,
不過以你地咁GA層次可能會搵埋一堆disinformation又唔識分析真真假假俾CIA玩死WOR

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-15 02:21 AM 發表

叼你個扑街
咁我的確無義務免費打千字文說服你地/教識你地呢D野WOR

有興趣的買本書黎睇睇,呢本書入面有齊全資料,又有簡體字,岩曬你地啦
作者何新,有D身份地位的,曾經是全國政協委員,你地睇唔起我港男癈青唔緊要,睇大陸專家官員講解囉
雖然我覺得佢有小部份解讀對西方理解不夠,但命中率已經有95%以上,算是全國最頂尖級數的大內高手了

https://s.taobao.com/search?q=何新共濟會&type=p&tmhkh5=&spm=a21wu.10013406.a2227oh.d100&from=sea_1_searchbutton&catId=100

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 02:50 AM 發表

有興趣的買本書黎睇睇,呢本書入面有齊全資料,又有簡體字,岩曬你地啦
作者何新,有D身份地位的,曾經是全國政協委員,你地睇唔起我港男癈青唔緊要,睇大陸專家官員講解囉
雖然我覺得佢有小部份解讀對西方理解不夠,但命中率已經有95%以上,算是全國最頂尖級數的大內高手了:smi ...
你承認你系廢青了?
共匪出的書都系洗腦書籍,你也看?

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 02:50 AM 發表

雖然我覺得佢有小部份解讀對西方理解不夠,但命中率已經有95%以上,算是全國最頂尖級數的大內高手了:smi ...
馬雲爸爸系唔系共濟會成員?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-14 15:05 發表

戰敗並不可恥,勝負乃兵家常事,我們要在失敗中學習,不要逃避
母雞你肛未呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-14 03:07 PM 發表

什麼高手孫子兵法中的不戰而屈人之兵
法輪妓院仔,戰鬥高手,亂倫億炮齊發,征服亂倫界

附件

法輪1.jpeg(19.51 KB)

2020-9-15 08:23 AM

回覆 引用 TOP

Wow wtf

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 01:26 AM 發表

師兄呢個假設首先要當西方精英陰謀集團是吃素的/甚至不存在,
然後高估只有70年壽命的中共政權控盤能力,簡單來說你眼中共產黨>共濟會。

然而中國的重工業生產力不能完全代替正宗的美國的軍工複合體,
所以正應以軍工鬥軍工式的比較,科技上美國還在大部份領域有優勢;
至於經濟能力方面,我就不知道你是哪裡來的自信了,因為貨幣戰爭西方主導了200年喔,
美元還是世界的儲備單位,我都本以為美國瘋 ...
這樣講吧,其實中共對美國的戰略是由70年代中美建交開始,到了今天2020年已經進行半個世紀了。

中共一直在弱化美國的工業丶經濟丶金融丶軍事及文化。

工業:誘使令美國外判,變成中國製造。
經濟:破壞石油美元,及經營一帶一路。
金融:推動人民幣國際化,推數碼貨幣瓦解美元強權。
軍事:拉籠俄羅斯及伊朗及東盟抗衡美國,意圖把美國逐出太平洋,製造不對稱毀滅性武器對抗美國遠洋艦隊
文化:這是最後開展的,Tiktok丶微訊丶華為丶小米就是例子,文化戰放最後係因為是前四項的綜合展現。

中共這半個世紀一直用五個戰略侵蝕美國國力,而美國只有不斷叫囂軍事行動,在其他四個範疇紛紛失守,反應遲鈍。

基於以上觀點,我並不認為美國能夠瓦解中共,甚至現時發動熱戰亦只有慘勝,再過五年大家可以齊齊講普通話。

美國發現中國亮劍的時間太遲,已經錯過打敗中共的機會。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-15 04:01 AM 發表

你承認你系廢青了?
共匪出的書都系洗腦書籍,你也看?
作為一個謀士棋手,我睇人係唔分大陸定香港甚至西方的,
就算是基辛格/布熱津斯基這些為美國服務的謀士大師高手,
我也是尊重他們的,當然不會因為何老師是大陸人而歧視他啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-15 02:07 PM 發表

作為一個謀士棋手,我睇人係唔分大陸定香港甚至西方的,
就算是基辛格/布熱津斯基這些為美國服務的謀士大師高手,
我也是尊重他們的,當然不會因為何老師是大陸人而歧視他啦

11614899 ...
哈哈哈,港仔學人玩歧視?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]