• 瀏覽: 5,969
  • 回覆: 4
  • 追帖: 2
我原價買無折,不過的確係靚,支持一下

附件

image.jpg(927.93 KB)

2020-9-14 09:01 PM

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 05:40 PM 發表

請教點解呢個位置咁易花? 如果將條錶帶扣到最出果格會唔會冇咁易刮到?
一樣,呢個係個扣嘅設計問題,我買之前已經有師兄提醒過好易花,不過係唔知真係易花到咁,响ad買完直接戴住搭車返屋企,途中無撞無掂過其他嘢,車程唔夠40分鐘,返到屋企已經見到花咗,之後唔鬼理佢,心痛唔到咁多,粗帶盡量唔撞算數

附件

image.jpg(707.17 KB)

2020-9-16 07:04 PM

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 07:51 PM 發表

唔記得你個名, 但我記得之前睇過師兄你呢張相
呢隻鋼帶水貨曾經有間做過快閃優惠3萬8, 有啲後悔冇買
而家啲勞炒到咁, 琴晚聽人講最新OP都炒到6萬, 都係買Tudor算~~ ...
3萬8咁抵?我呢隻原價無折🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 08:42 PM 發表

係呀, 大約係喺第2波疫情果陣, 而家賣唔返呢個荀價lu~~
今年唯有買隻Tudor, 諗緊呢隻S&G好定係Black Shield
但琴晚又俾我發現一隻新款Bvlgari, 3圈計時有日期, HK$31000左右 ...
Black Shield紅色我之前都試過,睇靚但戴上手唔襯,另外支針同錶面撞色,睇時間無咁方便,所以放棄咗,S&G反而上手靚過就咁睇👍🏻

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 08:56 PM 發表

香港討論區係咪好少師兄講Bvlgari? 我係咪要去瑞士區發post? 我問下啲識 / 有留意Bvlgari嘅師兄師姐意見先! 我知呢個牌子好貴, 有啲幾百萬, 琴晚發現呢隻3萬我起初以為瑞士法郎, 原來港紙

BS睇時間冇S&G咁清晰, 但低調啲. 兩隻我都幾鐘意, S&G而家水貨我見都要around $46,000 ...
好多人當Bvlgari係時裝錶,包括我在內,如果要揀,總係覺得Cartier比較吸引

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]