• 瀏覽: 8,534
  • 回覆: 52
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 z4exe000 於 2020-9-15 04:52 PM 發表

所以去ad買好過水貨
師兄有能力,我條皮帶得九五

引用:
原帖由 wlchuccc 於 2020-9-15 06:00 PM 發表

師兄有能力,我條皮帶得九五
我見出面都係金鋼帶多

引用:
原帖由 z4exe000 於 2020-9-15 06:03 PM 發表

我見出面都係金鋼帶多
皮帶好似多人排D,始終平成萬

引用:
原帖由 wlchuccc 於 2020-9-15 06:06 PM 發表

皮帶好似多人排D,始終平成萬
諗住遲下真係換嘅話自己再配

引用:
原帖由 z4exe000 於 2020-9-15 11:28 PM 發表

諗住遲下真係換嘅話自己再配
我買時已經打算換膠帶,而且覺得軍皮帶特別D,又可以平成萬

引用:
原帖由 wlchuccc 於 2020-9-15 11:31 PM 發表

我買時已經打算換膠帶,而且覺得軍皮帶特別D,又可以平成萬
不過出面ad好似好少option有 皮帶同布織帶

回覆 引用 TOP

88AD 抵到爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michaelc0111 於 2020-9-15 12:17 PM 發表

帶得就一定有花,另外設計問題近扣位第一日就花了,這個位必花的11614530
請教點解呢個位置咁易花? 如果將條錶帶扣到最出果格會唔會冇咁易刮到?

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 05:40 PM 發表

請教點解呢個位置咁易花? 如果將條錶帶扣到最出果格會唔會冇咁易刮到?
一樣,呢個係個扣嘅設計問題,我買之前已經有師兄提醒過好易花,不過係唔知真係易花到咁,响ad買完直接戴住搭車返屋企,途中無撞無掂過其他嘢,車程唔夠40分鐘,返到屋企已經見到花咗,之後唔鬼理佢,心痛唔到咁多,粗帶盡量唔撞算數

附件

image.jpg(707.17 KB)

2020-9-16 07:04 PM

引用:
原帖由 pk1167 於 2020-9-16 07:04 PM 發表

一樣,呢個係個扣嘅設計問題,我買之前已經有師兄提醒過好易花,不過係唔知真係易花到咁,响ad買完直接戴住搭車返屋企,途中無撞無掂過其他嘢,車程唔夠40分鐘,返到屋企已經見到花咗,之後唔鬼理佢,心痛唔到咁多,粗帶盡量唔撞算數 ...
唔記得你個名, 但我記得之前睇過師兄你呢張相
呢隻鋼帶水貨曾經有間做過快閃優惠3萬8, 有啲後悔冇買
而家啲勞炒到咁, 琴晚聽人講最新OP都炒到6萬, 都係買Tudor算~~

附件

118953679_3121319204644599_1365880705828678683_o.jpg(121.93 KB)

2020-9-16 07:51 PM

引用:
原帖由 z4exe000 於 2020-9-14 06:04 PM 發表

11612138 11612139 11612140 11612141

88折入手 真係都幾好J 🤣🤣
師兄,請問閣下在那裡購買(行貨88折)?可否PM給小弟嗎?
謝謝﹗

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 07:51 PM 發表

唔記得你個名, 但我記得之前睇過師兄你呢張相
呢隻鋼帶水貨曾經有間做過快閃優惠3萬8, 有啲後悔冇買
而家啲勞炒到咁, 琴晚聽人講最新OP都炒到6萬, 都係買Tudor算~~ ...
3萬8咁抵?我呢隻原價無折🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 pk1167 於 2020-9-16 08:20 PM 發表

3萬8咁抵?我呢隻原價無折🤦🏻‍♂️
係呀, 大約係喺第2波疫情果陣, 而家賣唔返呢個荀價lu~~
今年唯有買隻Tudor, 諗緊呢隻S&G好定係Black Shield
但琴晚又俾我發現一隻新款Bvlgari, 3圈計時有日期, HK$31000左右

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2020-9-16 08:42 PM 發表

係呀, 大約係喺第2波疫情果陣, 而家賣唔返呢個荀價lu~~
今年唯有買隻Tudor, 諗緊呢隻S&G好定係Black Shield
但琴晚又俾我發現一隻新款Bvlgari, 3圈計時有日期, HK$31000左右 ...
Black Shield紅色我之前都試過,睇靚但戴上手唔襯,另外支針同錶面撞色,睇時間無咁方便,所以放棄咗,S&G反而上手靚過就咁睇👍🏻

引用:
原帖由 pk1167 於 2020-9-16 08:47 PM 發表

Black Shield紅色我之前都試過,睇靚但戴上手唔襯,另外支針同錶面撞色,睇時間無咁方便,所以放棄咗,S&G反而上手靚過就咁睇👍🏻
香港討論區係咪好少師兄講Bvlgari? 我係咪要去瑞士區發post? 我問下啲識 / 有留意Bvlgari嘅師兄師姐意見先! 我知呢個牌子好貴, 有啲幾百萬, 琴晚發現呢隻3萬我起初以為瑞士法郎, 原來港紙

BS睇時間冇S&G咁清晰, 但低調啲. 兩隻我都幾鐘意, S&G而家水貨我見都要around $46,000

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]