• 瀏覽: 3,199
  • 回覆: 28
同2015年唔同
依家有世界最好既球員Kawhi Leonard ,加上PG已經打返MVP級數水準,我保證唔會有意外

熱賣及精選
引用:
原帖由 MY28 於 2020-9-14 06:48 PM 發表

同2015年唔同
依家有世界最好既球員Kawhi Leonard ,加上PG已經打返MVP級數水準,我保證唔會有意外
真心勁,連續燈左4場,兩場火箭,兩場快艇

do unto others
“You will only fail to learn if you do not learn from failing.”
─ Stella Adler, The Art of Acting
有你呢句,相信快船要更加涼了

回覆 引用 TOP

你燈得死, 話你勁

/

回覆 引用 TOP

有你呢句
強如可愛都要認命

回覆 引用 TOP

相信快艇,力挺倫納德

引用:
原帖由 hk1215 於 2020-9-14 09:17 PM 發表

真心勁,連續燈左4場,兩場火箭,兩場快艇
燈四場火箭,四場拓荒者,兩場大飛

主要係金塊打成點

娛樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-14 11:40 PM 發表

燈四場火箭,四場拓荒者,兩場大飛
佢係真湖人Fans

do unto others
“You will only fail to learn if you do not learn from failing.”
─ Stella Adler, The Art of Acting
引用:
原帖由 呢個奇工人 於 2020-9-14 10:36 PM 發表

相信快艇,力挺倫納德
先過掘金在說了

回覆 引用 TOP

搶7唔好說,一切都有可能

回覆 引用 TOP

大飛擁有世界最好的最光亮的燈神

回覆 引用 TOP

LAC有燈神在燈燈燈凳,一定照亮NBA

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

希望火箭贏,也希望LBJ有好嘅數據

................

回覆 引用 TOP

快艇估計熬過一輪有點懸

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]