• 瀏覽: 33,682
  • 回覆: 202
  • 追帖: 2
我和同事們也是因為這個燈籠才買這個月餅禮盒🤗原來著咗燈真係好靚!特別係今日天陰陰令圖案更加突出😁

圖案兩面是不同的🥰

每個月餅禮盒內各有3個奶黃和朱古力味月餅。同事們大讃朱古力味好正👍🏻

現在這個月餅禮盒已經售罄,明年請早😄

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 Melay 於 2020-9-15 08:54 AM 發表

我和同事們也是因為這個燈籠才買這個月餅禮盒🤗原來著咗燈真係好靚!特別係今日天陰陰令圖案更加突出😁
好靚呀

Go Power ⚡️💥🦾
引用:
原帖由 Melay 於 2020-9-15 08:54 AM 發表

圖案兩面是不同的🥰

每個月餅禮盒內各有3個奶黃和朱古力味月餅。同事們大讃朱古力味好正👍🏻

現在這個月餅禮盒已經售罄,明年請早😄
11613959 ...
係好靚喎

傳統中帶點新意,燈好靚。

真的很靚,又係我鍾意嘅Tiffany blue,但係見到
時已經售罄,請問價錢同大約幾時開售架?下年可以趁早買!

引用:

個燈籠真係幾靚喎,Me總又出動啦

個盒好靚

引用:
原帖由 sharon289 於 2020-9-15 09:09 AM 發表

真的很靚,又係我鍾意嘅Tiffany blue,但係見到
時已經售罄,請問價錢同大約幾時開售架?下年可以趁早買!
何時售罄我忘記了你可以翻查面書專頁的帖子🤗

而我在見到時亦已經售罄,不過又好運地搵到資料原來可以用club積分換月餅券所以標到尾會,實在方便得多😃
200分+$470

我仲記得早陣子疫情嚴重要親身前往去門市買月餅券其實令很多人有微言😅

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
一睇就非常好食

引用:
原帖由 www9030 於 2020-9-15 09:13 AM 發表

個燈籠真係幾靚喎,Me總又出動啦
因為真係好靚同事們都爭住換😂

回覆 引用 TOP

好靚

回覆 引用 TOP

好靚阿

回覆 引用 TOP

盒靚,味美,計劃去買

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]