• 瀏覽: 1,996
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
剛剛帶外母去養和醫院,檢測完了,說結果要凌晨先有,是不是太耐了?這裡師兄們都說幾個鐘搞定。如果明天才有結果,那麼外母趕不及回去陪外父過中秋啊。

養和醫院中環,不是跑馬地,是不是有區別?

熱賣及精選
我昨日有個清潔工人早上7點去養和做 9點採樣 中午打比佢叫拎報告 拎完拿拿聲執行李去撘金巴 去珠海過關 話要住14日酒店呵

引用:
原帖由 marykiki 於 2020-9-15 10:26 AM 發表

我昨日有個清潔工人早上7點去養和做 9點採樣 中午打比佢叫拎報告 拎完拿拿聲執行李去撘金巴 去珠海過關 話要住14日酒店呵
請問是否可以打印出黎就得?要親自去取報告嗎

引用:
原帖由 討論用戶2 於 2020-9-15 10:31 AM 發表

唔知 因為佢親身上去拎番走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 討論用戶2 於 2020-9-15 10:31 AM 發表

得,color print, 我試過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 討論用戶2 於 2020-9-15 09:59 AM 發表

剛剛帶外母去養和醫院,檢測完了,說結果要凌晨先有,是不是太耐了?這裡師兄們都說幾個鐘搞定。如果明天才有結果,那麼外母趕不及回去陪外父過中秋啊。

養和醫院中環,不是跑馬地,是不是有區別? ...
跑馬地你早上10點半前檢下午三點有報告,其他分診全部係零晨一點出,收E貓后打印就得

回覆 引用 TOP

對的,之前是我無認真睇清楚,所以烏龍。外母已經在珠海隔離緊,今天下午四點金巴,珠海香洲曼哈頓喔,280一晚,聽講幾好,複式單位,即係有兩層,有個樓梯上去。希望老人家順順利利啦

引用:
原帖由 討論用戶2 於 2020-9-16 11:59 PM 發表

對的,之前是我無認真睇清楚,所以烏龍。外母已經在珠海隔離緊,今天下午四點金巴,珠海香洲曼哈頓喔,280一晚,聽講幾好,複式單位,即係有兩層,有個樓梯上去。希望老人家順順利利啦 ...
一切順利

回覆 引用 TOP

一般拿到結果要五六個小時

回覆 引用 TOP

一般要一天時間

回覆 引用 TOP

主題標籤 #中環
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]