• 瀏覽: 8,502
  • 回覆: 73
好似回晒塘咁

俾班福特入個球,真係

回覆 引用 TOP

一場半場就咁快下定論

回覆 引用 TOP

雲迪積克同艾利臣都跌緊,尤其雲迪積克跌得好明顯

好快被圍架啦樓主

引用:
原帖由 a192 於 2020/9/15 11:03 發表

狀態未足者, 季前熱身不足, 而且又岩岩攞完英超冠軍, 慶祝心態未完, 係要D時間重新回到作戰狀態

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 detention 於 2020-9-15 10:10 AM 發表

好似回晒塘咁
以你嘅標準?
梗覺啦,1場貨仔睇到走緊下坡,下一場又走返上坡,上上落落又一季,你開心就好😌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a192 於 2020-9-15 11:03 AM 發表

點夠蜜瓜隊長迪迪仔穩定吖,長期處於低谷😌

引用:
原帖由 黃昏熱情的考試 於 2020-9-15 11:12 AM 發表

好快被圍架啦樓主
唔認同, 但唔代表係"圍"...

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false

回覆 引用 TOP

留力下場ok?

回覆 引用 TOP

冇咁快啩

回覆 引用 TOP

總之利記有球員推甩個波/ 交失波/ 射中柱就走下坡啦................至緊要可以無限放大同埋有得出post

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a192 於 2020-9-15 11:03 AM 發表

對,這兩位特別不在狀態之上,不及剛加盟那段時間積極.每每看雲迪積克在後場交波左右好似當對手不存在.
艾利臣現在常失了很多感覺不應失的波......睇佢應付12碼的態度就更火都來.................

係走下坡,但走下坡都仲勁過世界最貴中堅既

引用:
原帖由 louie186 於 2020-9-15 12:30 PM 發表

係走下坡,但走下坡都仲勁過世界最貴中堅既
你有所不知,蜜瓜隊長好打得,如果踢踢下開拖,隊長1打5都未驚過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]