• 瀏覽: 3,335
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
好朋友最近結婚,佢有個wish list比我剔,我揀左無線吸塵機比佢,有咩需要留意,應該點揀好??

要好睇就大神、要實用就小米!

引用:
原帖由 私煙bb 於 2020-9-15 12:10 發表

好朋友最近結婚,佢有個wish list比我剔,我揀左無線吸塵機比佢,有咩需要留意,應該點揀好??
小米。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 私煙bb 於 2020-9-15 12:10 PM 發表

都係睇你預算幾多錢,我認為買一般大路牌子而不太貴就可以了,唔需要買那些貴而不實的曬命D牌。

回覆 引用 TOP

最好問下你朋友有冇牌子特別喜愛
有d人不要平和實用
死都要最名牌

回覆 引用 TOP

汽車用吸塵機都有無線款嘅,再買張法垃利車標貼上去就大方得體啦

回覆 引用 TOP

Bosch 21.6V 幾好用  我用左兩年都幾滿意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 私煙bb 於 2020-9-15 12:10 PM 發表

梗係送「大神」啦,有睇頭嘛!

回覆 引用 TOP

好多人大神 當裝飾,  好肉酸~

Bosch,philips大把型號選擇。好朋友當然大神

回覆 引用 TOP

送俾人結婚最緊要講意頭…正負0,自己可以換電,長用長有!

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
咩朋友咁直接

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2020-9-15 03:47 PM 發表

咩朋友咁直接
外國興咁樣
叫 wedding wish list

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2020-9-15 03:47 PM 發表

咩朋友咁直接
雙方都好,送禮唔使傷腦筋,收禮一定啱用,win win!

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
wish list叫人送野?
咁小家?

阿柒回歸死全家,
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]