• 瀏覽: 1,810
  • 回覆: 26
落大雨中,唯有去近近地嘅金拱門買特價包包。

兩個芝士豬柳漢堡,盛惠十皮。

包熱,豬柳唔燶,正呀喂!

有wechat五毫子優惠券,實付$9.50

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
熱賣及精選
食2個夠晒飽

回覆 引用 TOP

目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-15 12:42 PM 發表

嘩,自己食都唔使淨食包既,加兩隻雞翼啦
頹午餐,係要咁先似樣嘅!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-9-15 12:46 PM 發表

咁今晚買條靚魚食啦
得雞魚、釘公!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-15 12:35 PM 發表

11614610 11614611 11614613 11614612

11614618 ...
多謝特價推介~

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-15 12:35 PM 發表

11614610 11614611 11614613 11614612

11614618 ...
我未係會員,都可$10/2?我aliapay有$5卷,可用?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-15 01:15 PM 發表

我未係會員,都可$10/2?我aliapay有$5卷,可用?
會員只要DOWNLOAD個APP就可以用優惠券十蚊買,付款可以再用豬付佬張五蚊券,即係可以五皮兩個包。

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-15 01:37 PM 發表

會員只要DOWNLOAD個APP就可以用優惠券十蚊買,付款可以再用豬付佬張五蚊券,即係可以五皮兩個包。
我呢期唔常食,所以唔想入會住,浪費左D卷。如果冇會員app都可$10/2,就去aliapay$5/2左佢。

生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

上星期開始少左優惠,無一蚊奶茶,十蚊兩個平果批。

嘩,搞到我都想去買,走肉都抵呀!

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

唔知係乜肉,我好少食

回覆 引用 TOP

今個星期無左1蚊大汽水,頂佢個肺

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

引用:

昨天已食
可惜沒有$1涷奶茶

主題標籤 #漢堡 #芝士
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]