• 瀏覽: 25,574
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2
佢全職歌手🎤?相信經理人合約未必under tvb

👏🏽👏🏽多啲高質藝人
唔使再睇Bella, 嘉儀,亞薇等妹仔格藝人

熱賣及精選
引用:
原帖由 dariel 於 2020-9-15 07:07 PM 發表

👏🏽👏🏽多啲高質藝人
谷薇其實唔差,可惜無記一直只係有個普通話節目主持。

低智心黑無良
常老作當事實
讚嗰樣死嗰樣
經常批鬥雙親
滿腦只有淫賤
視人命如草芥

擁有晒以上特徵的「人」,一定係只睇85台+方向報,睇少一樣都冇呢個化學作用。
又加?已經唔少歌手喇喎

譚嘉儀,谷薇唱歌唔差阿......點解唔分多d資源俾佢地.星夢已經很多女歌手了.
王敏奕好像是主力演戲的,我未聽過佢唱歌.佢靚女,演戲有質素,TVB簽佢當然好,但星夢簽就有點古怪

引用:
原帖由 woltif 於 2020-9-15 07:17 PM 發表

谷薇其實唔差,可惜無記一直只係有個普通話節目主持。
佢把聲好聽的.在星夢女歌手中真的不差.
肥佬對佢真係好衰,只偏心戴祖儀.戴雖然唱歌唔多,但工作接到手軟.

JW 8月4日入星夢都未有新歌出, 又簽一個.

有冇咁多歌唱? 吳若希可能會走.

引用:
原帖由 dariel 於 2020-9-15 07:07 PM 發表

👏🏽👏🏽多啲高質藝人
谷薇都算唱得又靚女.死肥佬就幾乎首首都哈娜.哈娜個tone幾乎首首一樣係低音.
幾強大的平台,幾多資源都好.都會敗在肥佬呢條廢管理層度,連佢老婆掃把頭都不如

回覆 引用 TOP

其實仲有冇普通話音樂節目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-9-15 07:28 PM 發表

JW 8月4日入星夢都未有新歌出, 又簽一個.

有冇咁多歌唱? 吳若希可能會走.
佢一早講就約滿
生完仔都一年後、都可以完合約

回覆 引用 TOP

遲d仲要又攪新歌唱比賽,又引多幾個入嚟,想現有堆女仔死咩?
一無腦管理者,自己本身手上都揸住d唔錯的,但就少少資源都唔分俾佢地.
某d就資源嚴重傾斜.
本身戴祖儀同大面bella唔多啱唱歌,調佢地去劇組同綜藝較好,唔好首首哈娜好嗎大哥?出多d連詩雅,JW,譚嘉儀同谷薇la唔該

引用:

👏🏽👏🏽多啲高質藝人
早幾年ok,而家老左,又比曾志偉個仔玩到殘哂,算把喇

回覆 引用 TOP

年輕貌美不作為, 又老又巢皮才發圍

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾

回覆 引用 TOP

最緊要唔好影響到Hana的發展.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-9-15 08:46 PM 發表

最緊要唔好影響到Hana的發展.
首首都係佢真係不了.
雖然我覺得佢賣相好過吳弱雞.但麻煩對其他女仔公平點

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-9-15 08:59 PM 發表

首首都係佢真係不了.
雖然我覺得佢賣相好過吳弱雞.但麻煩對其他女仔公平點
吳若希唔計, 佢比較特殊.
戴祖儀/林穎彤都叫多出鏡, 有野做.
系谷婭微投閒置散左D.
但比幾個新男, 都系一樣情況.

主題標籤 #王敏奕
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]