• 瀏覽: 4,598
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
  《Cuatro》的報導稱,巴塞主席貝圖美奧(Josep Bartomeu)與美斯(Lionel Messi)在風波後將首次見面,貝圖美奧將向美斯提出全隊降薪的提議。

該報導稱,巴塞的財政狀況糟糕,疫情帶來的損失已經超過了一億歐元,球會希望進一步縮減工資單,而在行動之前,需要徵求美斯等球隊大佬的意見。

離隊風波之後,美斯雖然不想和貝圖美奧再有任何瓜葛,但作為隊長,他仍需承擔起更衣室與球隊溝通的職責。《Cuatro》稱,具體的會面時間還未確定,但貝圖美奧會向美斯表達讓球隊降薪的意願,詢問阿根廷人的意見。

又減薪

想梅西今年第4度反主席咩

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12181153/1/20200915

主席又想激嬲梅西?

引用:
原帖由 拉傑迪(就賣) 於 2020-9-15 07:46 PM 發表

主席又想激嬲梅西?
主席:梅西你已經無晒特權,要大幅減薪,還夠7億歐先可以走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辣雞梅西 於 2020-9-15 08:30 PM 發表

梅西迷會唔會覺得呢啲新聞鳩吹?
梅西唔加薪做唔成高薪低能之首,絕對係假新聞

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辣雞梅西 於 2020-9-15 08:30 PM 發表

梅西迷會唔會覺得呢啲新聞鳩吹?
要sickball兄驗證下先

回覆 引用 TOP

收啦主席,食米唔知米貴

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/

回覆 引用 TOP

眼見阿朗減薪減得咁開心,佢就自然想全世界都跟住減。

之前唔係話唔俾美斯做隊長咩?  而家又叫隊長(美斯)代表去傾,即係點?

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
唔接受,大不了告上法庭。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-9-15 09:41 PM 發表

之前唔係話唔俾美斯做隊長咩?  而家又叫隊長(美斯)代表去傾,即係點?
即係    某會員成日掛在口邊嘅    鳩吹囉

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-9-15 09:41 PM 發表

兩人就快反臺    就快拆臺
仇人見面    份外眼紅

Tyler Herro單場31分且投籃命中率達到60%,熱火隊史最年青

Tyler Herro在21歲之前已多次拿到30+,熱火隊史首人

熱火主帥Erik Spoelstra在一支球隊取得656場勝利,位列NBA歷史第六
引用:
原帖由 連續加加速樓奴 於 2020-9-15 09:43 PM 發表

即係    某會員成日掛在口邊嘅    鳩吹囉
原來係咁

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-15 07:41 PM 發表

《Cuatro》的報導稱,巴塞主席貝圖美奧(Josep Bartomeu)與美斯(Lionel Messi)在風波後將首次見面,貝圖美奧將向美斯提出全隊降薪的提議。

該報導稱,巴塞的財政狀況糟糕,疫情帶來的損失已經超過了一億歐元,球會希望進一步縮減工資單,而在行動之前,需要徵求美斯等球隊大佬的意見。

離隊風波之後,美斯雖然不想和貝圖美奧再有任何瓜葛,但作為隊長,他仍需承擔起 ...
笑撚死    又要食花生等睇戲

Tyler Herro單場31分且投籃命中率達到60%,熱火隊史最年青

Tyler Herro在21歲之前已多次拿到30+,熱火隊史首人

熱火主帥Erik Spoelstra在一支球隊取得656場勝利,位列NBA歷史第六

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2020-9-15 09:44 PM 發表

兩人就快反臺    就快拆臺
仇人見面    份外眼紅
反臺之前都要搞清楚啲野先,究竟美斯係咪隊長,即係兩篇新聞有一篇係9吹啦

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]