• 瀏覽: 3,825
  • 回覆: 58
  • 追帖: 3
熱賣及精選
師兄拍得好好, 有無三聖去番火炭?

引用:
原帖由 ccwong34 於 2020-9-15 08:33 PM 發表

師兄拍得好好, 有無三聖去番火炭?
下次,上禮日趕時間返屋企無踩返轉頭去火炭,無太多時間剪片(亦未夠功力),做吓快轉算

多謝收看!

曾有雞車: SOLAR 2000 (24") ;
被偷雞車 : TRINX RB, 千奇唔好買, 又唔好踩, GTA,MARTINI好好多
現有雞車 :  雜嘜JOE車, 我都唔知MUG牌子
引用:
原帖由 onizukasensei 於 2020-9-15 08:38 PM 發表

下次,上禮日趕時間返屋企無踩返轉頭去火炭,無太多時間剪片(亦未夠功力),做吓快轉算

多謝收看!
好的, 我重睇緊, d歌好熱血

引用:
原帖由 ccwong34 於 2020-9-15 08:46 PM 發表

好的, 我重睇緊, d歌好熱血
我盡量會找一些啱我風格的歌,未必係新歌,但workout計聽住d熱血歌感覺會踩快d😆

被偷雞車 : TRINX RB, 千奇唔好買, 又唔好踩, GTA,MARTINI好好多

回覆 引用 TOP

好掂呀

引用:
原帖由 今天平平留言 於 2020-9-16 07:19 AM 發表

好掂呀
😅

回覆 引用 TOP

樓主好勁

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP

吓? 邊方面

引用:
原帖由 onizukasensei 於 2020-9-16 16:00 發表

吓? 邊方面
好長途
我上次至多沙田去到上水

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-9-16 04:16 PM 發表

好長途
我上次至多沙田去到上水
.... 我平時會踩返轉頭,過百😅

條路斷斷續續。。。
不過感謝師兄。。。分享。。。!

感謝師兄分享, 的確好長途。 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ckming811 於 2020-9-16 05:46 PM 發表

條路斷斷續續。。。
不過感謝師兄。。。分享。。。!
太客氣,估不到條片有人睇就真😅

引用:
原帖由 onizukasensei 於 2020-9-16 05:00 PM 發表

.... 我平時會踩返轉頭,過百😅
過百km, 有冇籮友痛?

鏡花水月
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]