• 瀏覽: 6,623
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
剛pass路試,想買二手車操吓先。 請問各位有咩車可以推介? 價錢想10萬樓下。 謝謝!

精選汽車
問左燕梳先

豬西大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長
引用:
原帖由 tcby08 於 2020-9-15 08:50 PM 發表

剛pass路試,想買二手車操吓先。 請問各位有咩車可以推介? 價錢想10萬樓下。 謝謝!
買寶馬,平治,四環,福士,第一硬淨的,第二多嘢整。

回覆 引用 TOP

不外乎萬2,jazz,golf...

引用:
原帖由 T12 於 2020-9-16 07:48 AM 發表

問左燕梳先
師兄,唔係好明?

引用:
原帖由 poorsa2 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

不外乎萬2,jazz,golf...
請問Toyota Prius 易控制嗎?心目中係Jazz 同 Prius

引用:
原帖由 tcby08 於 2020-9-16 09:30 AM 發表

師兄,唔係好明?
新牌仔未滿25歲及無3年以上駕駛經驗好多都唔受保, 就算有小部份保險公司肯受保都會好貴保費

引用:
原帖由 tcby08 於 2020-9-16 09:32 AM 發表

請問Toyota Prius 易控制嗎?心目中係Jazz 同 Prius
兩架都易操控, 泊車易睇位, 慳油, 香港好多呢款車行街, 好多車房都識維修保養, 但Prius要留意舊大電壽命, 接手後使唔使好快要換

回覆 引用 TOP

HONDA FIT JAZZ 個D啦

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tcby08 於 2020-9-16 09:32 AM 發表

1500cc下唔會難
你見d人學車都係呢幾部就知操控泊位都易

回覆 引用 TOP

Jazz, Echo

回覆 引用 TOP

買架易睇位,C柱,後窗好睇位啲,安全無咁易出意外。

回覆 引用 TOP

本田飛度爵士系D

問左有冇車位先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tcby08 於 2020-9-15 08:50 PM 發表

買比亜迪;恆馳;吉利;東風,有20個budget,炒左唔好去整即刻換新,最少可換兩次新車。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]