• 瀏覽: 4,427
  • 回覆: 76
引用:
原帖由 賭大唔賭細~~ 於 2020-9-16 11:10 AM 發表

大賭,我都想跟松葉蟹呀,個餐係咪好正呀?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
熱賣及精選
白菜白菜湯,我要去你家飲

做人當自強.不理智的就沒有意義嘛.
年輕人需要的不只是薪水,是薪水背後代表的東西,是薪水之外無法統計的價值,我們人在做有意義的事的時候特別快樂.
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-16 11:29 AM 發表

大賭,我都想跟松葉蟹呀,個餐係咪好正呀?
OK呀,隻蟹好正,我一般都係出街食,屋企連米都冇嘅

引用:
原帖由 賭大唔賭細~~ 於 2020-9-16 02:33 PM 發表

OK呀,隻蟹好正,我一般都係出街食,屋企連米都冇嘅
oh,冇包米點得呀~你大賭,梗要有米呀。我過年買2包擺呀。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

有冇煎條魚

目標人物
豆卜不宜滾湯因太油膩,冇豆腐唔落冇乜所謂。

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-16 03:07 PM 發表

有冇煎條魚
Uncle東方,有呀,撞D滾水落去,先奶白,係咪咁呀?要整再白D~

生活簡單,就是享受。
咩湯都中意

要继续简单快乐鸭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-9-16 03:27 PM 發表

豆卜不宜滾湯因太油膩,冇豆腐唔落冇乜所謂。
美人,你講得岩呀,買唔到豆腐,家人鍾意食豆卜,呢個湯擺瘦身版就唔合格,飲食版過到關呀。多謝你意見。

生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

呢間菜唔錯。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-16 02:05 AM 發表

解下熱,白菜仔滾魚湯,買唔到豆腐,轉買豆腐卜。
好香濃的湯

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-9-16 03:48 PM 發表

好香濃的湯
妙妙西施,飲魚湯靚靚呀

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-16 03:54 PM 發表

妙妙西施,飲魚湯靚靚呀
寶寶靚靚, 你一定好靚靚爆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]