• 瀏覽: 4,852
  • 回覆: 79
  • 追帖: 2
某日放工,同事話大家就快分道揚鑣,過年後都唔知見唔見到,一齊去食餐lunch~~佢話請我去最近好多少女打卡既餐廳要飛前望多幾次靚女

🐼:唔該要呢個豬吖⋯⋯
👩🏻:豬有無呀⋯(問廚房),無⋯⋯
🐼:咁貓耳朵吖⋯⋯
👩🏻:唔好意思⋯⋯無貨
🐼:咁羊呢?⋯⋯
👩🏻: 有無羊呀⋯(問廚房),有⋯⋯
🙄🙄🙄🙄其實本身menu都唔多選擇

壯男驚唔飽,加錢轉咗餐(包/湯/啡)

其實我唔係叫呢樣嘢,飲咗啖先知錯(呢束花仔要38個大洋我好驚整爛)

炸🦑~ok

意粉可以,但辣咗啲⋯

慢煮羊⋯⋯um......唔好浪費食物⋯
埋單都唔平 呢啲就係𥄫少女既代價
估唔估到邊間?

再見啦壯男多謝, 保重

🎼只應該記起 蒲公英總會飛
剛巧飛進倉猝回憶的黑白美
獨對今晚月半彎恰似是你的眉
任你的臉隨月黑高飛 事過境遷一樣美

一試無妨

賣相好得,吸引

引用:
原帖由 熊貓人仔 於 2020-9-16 08:33 AM 發表

某日放工,同事話大家就快分道揚鑣,過年後都唔知見唔見到,一齊去食餐lunch~~佢話請我去最近好多少女打卡既餐廳要飛前望多幾次靚女

再見啦壯男多謝,  ...
都話愛上了⋯⋯

花藝師的製作 🤩🤩

Go Power ⚡️💥🦾
只杯好靚呀

引用:
原帖由 熊貓人仔 於 2020-9-16 08:33 AM 發表

🐼又去左俾人餵食呀,你呢排食咁多好野,有冇增肥成功呢

for photo only

引用:
原帖由 www9030 於 2020-9-16 09:10 AM 發表

🐼又去左俾人餵食呀,你呢排食咁多好野,有冇增肥成功呢
要坐我地隔離先得

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-16 09:28 AM 發表

要坐我地隔離先得
坐你隔離已經冇問題啦

引用:
原帖由 www9030 於 2020-9-16 09:29 AM 發表

坐你隔離已經冇問題啦
你同🐼坐我隔離

引用:

意粉好多蜆喎

環境一流!

環境氣氛都不錯,就是不知道味道怎樣哦!

都好鍾意想要食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]