• 瀏覽: 16,664
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sng850 於 2020-9-16 08:45 AM 發表

👆 This map of China was published in 1900 in New York Times on the proposed plan by the Western powers on how to divide China... Thank God China was saved by WW1. We certainly hope that China will ne ...
我們有氫彈的

熱賣及精選
引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-9-16 10:10 AM 發表

太過份了.

香港應該由日本統治才對, 返郷下方便好多.
難道令壽堂係慰安婦,點解用中文發言,定係閣下係一隻畜牲都不如嘅漢奸走狗。

引用:
原帖由 romeo2020 於 2020-9-16 10:34 AM 發表

... 美國夠膽郁中國咩 ...
中國 ... 連釣魚台都唔敢去 ~

引用:
原帖由 genpao 於 2020-9-16 09:21 AM 發表

啱啱打咗去青山,話有走犯
咁你重唔閃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-9-16 10:10 AM 發表

太過份了.

香港應該由日本統治才對, 返郷下方便好多.
你鄉下?
即係你日倭後代?🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-9-16 10:14 AM 發表

問下大佬 Russia 同美國先啦

連釣魚台都唔敢去, 返屋企繼續發中國夢吧.
原來中國海巡喺釣魚台巡邏係日倭作出嚟

引用:
原帖由 sng850 於 2020-9-16 08:45 AM 發表

👆 This map of China was published in 1900 in New York Times on the proposed plan by the Western powers on how to divide China... Thank God China was saved by WW1. We certainly hope that China ...
所以美帝反對。美帝都無地盤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-9-16 10:14 AM 發表

問下大佬 Russia 同美國先啦

連釣魚台都唔敢去, 返屋企繼續發中國夢吧.
『連釣魚台都唔敢去』都講得出,你真係連喺條街走緊隻狗都不如, 真心希望你下世唔好做中國人🤗

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-16 11:13 AM 發表

原來中國海巡喺釣魚台巡邏係日倭作出嚟
不是釣魚台.
係 尖閣諸島 / 登野城尖閣, 係大日本帝國固有領土.

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-9-16 11:20 AM 發表

『連釣魚台都唔敢去』都講得出,你真係連喺條街走緊隻狗都不如 ...
不是釣魚台.
係 尖閣諸島 / 登野城尖閣, 係大日本帝國固有領土.

引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-9-16 10:30 AM 發表

如果這份圖成爲事實 ... 14億人開心到飛起.
你代表邊14億人口呢

中國社會主義完勝西方虛偽資本主義。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Douzo 於 2020-9-16 11:09 AM 發表

中國 ... 連釣魚台都唔敢去 ~
你屈日倭作大見到中國海巡?

回覆 引用 TOP

嘩!恭喜!20萬呀!美國又優先!

附件

Screenshot_20200916_112325_com.android.gallery3d.jpg(121.95 KB)

2020-9-16 11:28 AM

所以中國要自強, 不能再被其它國家欺凌

中國加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]