• 瀏覽: 16,644
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
太過份了.

香港應該由日本統治才對, 返郷下方便好多.

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-16 09:56 AM 發表

今時唔同往日,現今的中國已有吞併別國的實力 ...
問下大佬 Russia 同美國先啦

連釣魚台都唔敢去, 返屋企繼續發中國夢吧.

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2020-9-16 09:50 AM 發表

大蔭蒂角想食嗰份,果然係最靚、最正、最肥美嘅一大部份呢?
如果這份圖成爲事實 ... 14億人開心到飛起.

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-16 02:49 PM 發表

有,3年零 8個月
真懷念美好的日子.

引用:
原帖由 x201191 於 2020-9-16 02:43 PM 發表

你估重係滿清年代, 邊個試下搞中國, 結果一定是被核平
美國及俄羅斯, 各有核彈約 6000枚,
大陸 ... 300幾
被核平 ... ?

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-16 01:09 PM 發表

說好的 5000年華夏文明呢
中華文化, 已經在文化大革命時, 壽終正寢了.

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-16 07:07 PM 發表

一千個國家都好 入到東海南海先講啦 未入到嚟 啲戰艦沉曬啦 ...
我都覺得係, 美國佬核能航母, 邊夠大陸柴油二手貨砌.

引用:
原帖由 ccl957 於 2020-9-16 11:04 PM 發表

你有返過國內嗎?你知道一般人的想法嗎 ...
14億人,等被歐美日俄統治的好日子,已經望穿秋水.

引用:
原帖由 supermista 於 2020-9-16 10:26 PM 發表

幾時向俄國拎返從古至今的土地,中共唔記得庚子俄難。仲有庫頁島 ,烏蘇里江以東至海之地 果40萬平方公里土地 同埋黑龍江以北果 60萬平方公里的土地 ...
大佬要左契弟幾十萬平方公里土地,係睇得起契細佬.
莫講話幾十萬土地,俄羅斯大佬要幾十萬條女,習近平都即刻送上去.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十二月初十 於 2020-9-16 10:31 PM 發表

唔該你睇下新聞啦,日本為了應對中國軍機頻繁在釣魚台的飛行,而增加軍費開支。
即係大陸軍機,唔敢走埋尖閣諸島,只敢在外圍,似烏蠅飛下飛下,行埋些少都唔敢啦.

引用:
原帖由 feelgood611 於 2020-9-16 08:14 PM 發表

... 反而美國只有出口術的能力, 國內民怨四起, 病夫一籮籮, 只能印錢吊命.
慘得過印極都咁受歡迎,印極都有人要 ...
大陸又試下印幾千億人民幣, 睇下點死法 ?

引用:
原帖由 feelgood611 於 2020-9-19 08:49 AM 發表

... 看多一點, 放低偏見, 才幫到自己. ...
看多一點事實, 放低狹隘的小粉紅心態, 才幫到自己.

回覆 引用 TOP

主題標籤 #中國
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]