• 瀏覽: 16,395
  • 回覆: 246
  • 追帖: 2

👆 This map of China was published in 1900 in New York Times on the proposed plan by the Western powers on how to divide China... Thank God China was saved by WW1. We certainly hope that China will never be weak again so as to give the West another opportunity to divide China.

中華民族當自強,否則祖國會再次變成弱肉強食的犧牲品。💪🙏

在位求穩,  在野求亂 !
啱啱打咗去青山,話有走犯

大蔭蒂角想食嗰份,果然係最靚、最正、最肥美嘅一大部份呢?

今時唔同往日,現今的中國已有吞併別國的實力,只不過中國唔會咁做。

宜家仲得咩

回覆 引用 TOP

太過份了.

香港應該由日本統治才對, 返郷下方便好多.

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-16 09:56 AM 發表

今時唔同往日,現今的中國已有吞併別國的實力 ...
問下大佬 Russia 同美國先啦

連釣魚台都唔敢去, 返屋企繼續發中國夢吧.

西方所謂民主,根本建基於搶掠第三世界及落後地區資源上,冇奴隸又何來社福,好讓政客開支票

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2020-9-16 09:50 AM 發表

嗰份有毒 幾乎所有江南政府都係由盛轉衰
民國 太平天國 建文帝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2020-9-16 09:50 AM 發表

如果這份圖成爲事實 ... 14億人開心到飛起.

引用:
原帖由 sng850 於 2020-9-16 08:45 AM 發表

👆 This map of China was published in 1900 in New York Times on the proposed plan by the Western powers on how to divide China... Thank God China was saved by WW1. We certainly hope that China will ne ...
已上報國安署

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
歷史事實遺留落嚟嘅證據,鞭策現代嘅中國係何等富強。美國夠膽郁中國咩?哩D訊息應該俾而家個D大學生睇,書都未讀完走去搞政治。D大學生信帶妖停哩條福街做現代孫中山定係吳三桂?

引用:
原帖由 goodgoodmanman 於 2020-9-16 10:00 AM 發表

宜家仲得咩
溫故知新,前車可鑑。

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

突然好想睇珍珠港。

如果沒有祖國。
尾國已經屎鳩埋成為蘿白國。

主題標籤 #中國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]