• 瀏覽: 4,179
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
「大聖爺」加里夫巴利即將回歸英超!據英國同西班牙媒體報道,曼聯同熱刺都運作借用皇家馬德里球星加里夫巴利,不過消息指熱刺喺英國時間周二(15號)晚談判取得重大突破,好大機會贏出呢場爭奪戰,加里夫巴利經理人亦放風:「巴利仍然愛熱刺,係佢想去嘅地方!」

31歲嘅加里夫巴利喺2007年至2013年效力熱刺,之後轉會皇馬贏過4次歐聯冠軍,不過近年已經淪為球隊「蛀米蟲」,30萬鎊周薪亦係皇馬一大負擔。據報曼聯同熱刺近日先後出手,「紅魔鬼」知道簽查頓辛祖機會渺茫後,已將目標轉移借用加里夫巴利,不過熱刺亦都提出斟介,而且更有望遲嚟先上岸。

英國《每日電訊報》消息指,熱刺願意將迪利阿里外借皇馬1季作為交易條件之一,24歲嘅迪利阿里一直係皇馬會長皮里茲心儀球員,皇馬過去亦曾經斟介,呢個交換借用方案有機會成事。加里夫巴利經理人巴列納接受《BBC》訪問亦證實:「巴利仍然愛熱刺,我哋(熱刺、皇馬)傾緊,(熱刺)係佢想去嘅地方!」

除咗加里夫巴利之外,熱刺據報亦非常接近完成收購皇馬左閘利古朗,無獨有偶,呢位23歲新星近期亦係曼聯熱烈追求嘅目標,不過摩連奴再一次截劫成功,據報轉會費高達2,750萬英鎊

去熱刺好D喇

30萬鎊周薪,除左曼聯,仲有邊隊出得起??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
唔好去紅魔,唔想有另一個普巴。

回覆 引用 TOP

皇馬發了 借埋阿里  24歲

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-16 10:22 AM 發表

魚塘剩番呢一條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來巨大的馬 於 2020-9-16 09:23 AM 發表

「大聖爺」加里夫巴利即將回歸英超!據英國同西班牙媒體報道,曼聯同熱刺都運作借用皇家馬德里球星加里夫巴利,不過消息指熱刺喺英國時間周二(15號)晚談判取得重大突破,好大機會贏出呢場爭奪戰,加里夫巴利經理人亦放風:「巴利仍然愛熱刺,係佢想去嘅地方!」

31歲嘅加里夫巴利喺2007年至2013年效力熱刺,之後轉會皇馬贏過4次歐聯冠軍,不過近年已經淪為球隊「蛀米蟲」,30萬鎊周薪亦係皇馬一大負擔。據報曼 ...
愛回家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AI-Einstein 於 2020-9-16 10:46 AM 發表

皇馬發了 借埋阿里  24歲
可唔可以唔要。英格蘭球員唔啱踢皇馬

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-9-16 11:05 AM 發表

- 去熱刺啦,正氣過12曼好多。
- 列古朗一定要有回購條款
- 唔好要阿里
如果熱刺簽下利古朗,合約中肯定會有回購條款。
https://www.discuss.com.hk/viewt ... 12&extra=page=1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-16 10:22 AM 發表

借用條款可以傾, 兩邊球會各自承擔一部份亦可...

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false

回覆 引用 TOP

返熱刺都唔知佢仲夠唔夠競爭力
始終傷病係佢最大對手

去熱刺好, 愛回家嗎

回覆 引用 TOP

又再跟摩佬...

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
吓,用年輕嘅阿里換巴利塊大玻璃 咁離奇嘅???

再見 巴爾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]