• 瀏覽: 45,555
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
本主題由 chairman_palm 於 2020-9-17 10:12 PM 移動
引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-9-16 12:43 PM 發表

你得罪了果粉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 09:41 AM 發表

在中國,中芯國際是唯一量產14納米的晶圓製造商

領先台積電5NM好幾代技術,只係礙於美國佬搞事所以蘋果無可奈何只可以搵台積電代工,利害了我的國 ...
香港利害啲,0納米

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-9-17 10:51 AM 發表

apple手機呢啲先進野, 唔會係你呢啲黎自china的內地$0.5會識架嘞
新個部同上一代ipad先進左D乜,蘋果唔洗同人比,同佢自己比一比先啦。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-9-17 06:08 PM 發表

新個部同上一代ipad先進左D乜,蘋果唔洗同人比,同佢自己比一比先啦。
D人講黎講去咪粒U囉,唔知以為AND年年用舊U

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2020-9-17 14:07 發表

註:蘋果連5G都未有!軟件,硬件都輸哂!🤣🤣
冇錯!

甚至早自2016里約奧運年,Samsung已遙遙領先毒果!

何況而家2020!

就睇毒果要2021年十月,先發佈5G機!

到時,連非洲人都個個用tecno / 盧旺達製造的mara 5G android手機!

冇人理毒果!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!

回覆 引用 TOP

冇咩新鮮嘅嘢,發布嘅產品都冇好大嘅創意,而且價格都唔平

引用:
原帖由 Missingday 於 2020-9-16 05:22 PM 發表

搞唔掂5G, 真係唔知仲可以有咩新搞作
使乜蘋果搞作,由侵侵搞對手一樣啫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙漠緊慎的P圖 於 2020-9-17 08:24 PM 發表

冇咩新鮮嘅嘢,發布嘅產品都冇好大嘅創意,而且價格都唔平
根本哩個發佈會可以唔使開。

回覆 引用 TOP

USB C 當珍品

$5000-6000, 買部野插埋sim card都唔可以直打電話....

認字特警與狗不得內進
9635 0808
引用:
原帖由 面交player 於 2020-9-17 22:01 發表

USB C 當珍品

$5000-6000, 買部野插埋sim card都唔可以直打電話....
完全呃錢!

microsoft surface go平咁多,又強勁。

雖然係windows 10 S mode。但只需小改,唔駛錢,即可變真正windows 10!

https://www.wired.com/review/microsoft-surface-go-2/

ipad點比!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-16 09:37 AM 發表

https://hk.appledaily.com/lifest ... QJAKDJJNLNFQM5G35E/

雖然早有傳言,但今次最大驚喜相信依然是未有如期在9月發佈iPhone 12,不過粉絲又無需失望,因為今次發佈會仍真的有驚喜帶給大家。網上發佈會中,Tim Cook先講講肺炎疫情,之後便逐一介紹3款新產品,包括Apple Watch series 6 新iPad,並以最吸引,有 ...
日日一蘋果,智商遠離我。
蘋果?不了

回覆 引用 TOP

乜鬼都要登入,到時到候部機又停止軟件更生,煩L 到死話過以後都唔用Apple。

睇佢呢排股價跌到四腳朝天就知Apple已經係夕陽品牌了

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2020-9-18 02:53 AM 發表

睇佢呢排股價跌到四腳朝天就知Apple已經係夕陽品牌了
最搞笑係美國一直打壓華為,但華為部新既旗艦機都能順利生產同出貨,反而iphone就一拖再拖,連而家一些底價機都有既5G都整唔出。我仲以為被打壓嗰個係iPhone 添。

連最簡單睇相同片既容量都要攪一大輪,用人地既捷徑先睇到幅相/片幾大, 我知佢想等人快d用爆容量谷人買新機/Icloud, 但佢地忘記左全世界有其他公司有競爭者

認字特警與狗不得內進
9635 0808
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]