• 瀏覽: 44,739
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
本主題由 chairman_palm 於 2020-9-17 10:12 PM 移動
冇point , 點買呀

但上年design個下,都無諗到今年個疫情,大家都帶哂罩。
引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-9-16 10:21 AM 發表

ipad / iPad Air 一般都唔拎出街,好少戴住口罩用,我覺得用face ID仲好。

引用:
原帖由 Harmonyfriend 於 2020-9-16 09:36 PM 發表

但上年design個下,都無諗到今年個疫情,大家都帶哂罩。
APPLE唔會將TOUCH ID用係IPAD到咁蝕水既,IPHONE 12好大機會有返TOUCH ID

回覆 引用 TOP

能唔買蘋果就唔買,特咪系手機,可惜pad好像冇更好選擇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 decision123 於 2020-9-16 12:28 PM 發表

所以?我提醒你唔好搞埋啲政治嘢
唔係政治嘢,而係事實,中國生產咁好,卻得到咁多個不讚,
所以我先為這個帖子加個讚來支持。

如果給馬來亞、泰國、越南、美國、日本、韓國等,

都生產不出,有中國如此這般好的產品,
以及達不到,中國如此高質素的產品標準。

中國的工藝造工的精細度以及機械的精密度,係其他地方
無法達到。

中國咁好,大家趕快為#7加多更多讚啦!

我開多個新帳,因為迷信舊帳的名稱,在未來將會不利,所以開定先,幾難得,揀到個靚名。
引用:
原帖由 紅色利是 於 2020-9-17 04:05 AM 發表

唔係政治嘢,而係事實,中國生產咁好,卻得到咁多個不讚,
所以我先為這個帖子加個讚來支持。

如果給馬來亞、泰國、越南、美國、日本、韓國等,

都生產不出,有中國如此這般好的產品,
以及達不到,中國如此高質素的產品標準。

中國的工藝造工的精細度以及機械的精密度,係其他地方
無法達到。

中國咁好,大家趕快為#7加多更多讚啦! ...
唔俾讚係因為你,唔係因為中國生產

回覆 引用 TOP

係時候換機

回覆 引用 TOP

5nm對手點追?

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-16 11:43 AM 發表

提提大家,新IPAD係由中國比亞迪電子生產
你都係國產

引用:
原帖由 金錢與女人 於 2020-9-17 08:45 AM 發表

你都係國產
你又知?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-17 07:52 AM 發表

5nm對手點追?
在中國,中芯國際是唯一量產14納米的晶圓製造商

領先台積電5NM好幾代技術,只係礙於美國佬搞事所以蘋果無可奈何只可以搵台積電代工,利害了我的國

我部ipad 用咗3年幾, 都係時候要換, 我用wifi版有冇5G根本冇所謂

回覆 引用 TOP

唔系有12出來乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 09:39 AM 發表

你又知?
因為毒果日報個黎智英都係一個born in china的大陸仔

冇看點,冇心意,一啲創新都冇,繼喬布斯以後蘋果已經冇咩競爭力嘞。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]