• 瀏覽: 41,370
  • 回覆: 135
  • 追帖: 2
本主題由 chairman_palm 於 2020-9-17 10:12 PM 移動
引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-9-17 10:32 AM 發表

因為毒果日報個黎智英都係一個born in china的大陸仔
只講蘋果不講政治

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 10:47 AM 發表

只講蘋果不講政治
apple手機呢啲先進野, 唔會係你呢啲黎自china的內地$0.5會識架嘞

引用:
原帖由 紅色利是 於 2020-9-17 04:05 AM 發表

唔係政治嘢,而係事實,中國生產咁好,卻得到咁多個不讚,
所以我先為這個帖子加個讚來支持。

如果給馬來亞、泰國、越南、美國、日本、韓國等,

都生產不出,有中國如此這般好的產品,
以及達不到,中國如此高質素的產品標準。

中國的工藝造工的精細度以及機械的精密度,係其他地方
無法達到。

中國咁好,大家趕快為#7加多更多讚啦! ...
中國砌機佬啫,你有說明書有人教埋你係人都做到,唔係咩高技術行業.
以前放係中國生產係因為睇中佢市場,而家中國經濟下行,好多人飯都冇得食,蘋果自然唔需要再俾共產黨要脅住

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-9-17 10:51 AM 發表

apple手機呢啲先進野, 唔會係你呢啲黎自china的內地$0.5會識架嘞
已檢舉多謝回覆

新iPad air 有d興趣

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

已檢舉多謝回覆
我冇講錯喎,呢到係apple版,apple手機的科技,點會係你呢啲$0.5一個post的傳貼專員所認識的呢?

你月薪$5000都唔知有冇,唔識apple電話唔出奇㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ABCPerson 於 2020-9-17 11:16 AM 發表

新iPad air 有d興趣
AIR定8?

回覆 引用 TOP

謝分享

回覆 引用 TOP

冇乜特別,又貴咗,睬佢都傻。

回覆 引用 TOP

我覺得平板電腦都係看影片多,IPAD8 已經好足夠,價錢又比較便宜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-9-16 12:21 PM 發表

唔怪得之得iphone之前要拿走個touch ID啦。原來過幾代加返個touch ID就可以當做最大賣點.....
蘋果已經技窮!

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-16 09:37 發表

https://hk.appledaily.com/lifest ... QJAKDJJNLNFQM5G35E/

雖然早有傳言,但今次最大驚喜相信依然是未有如期在9月發佈iPhone 12,不過粉絲又無需失望,因為今次發佈會仍真的有驚喜帶給大家。網上發佈會中,Tim Cook先講講肺炎疫情,之後便逐一介紹3款新產品,包括Apple Watch series 6 新iPad,並以最吸引,有 ...
毒果淫GAY?

完全冇料垃圾!

只有毒果淫報,先當佢係寶!

係時候離棄毒果淫GAY,毒果淫報,轉用android機,睇建制好媒,重過新生!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
重過新生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2020-9-17 12:45 發表

蘋果已經技窮!
絕對同意!

連指紋都冇!完全倒退!

仲要翻炒當新!

十足毒果淫報一樣!

東方日報 / on.cc都唔講個發佈會有乜!冇料!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
重過新生!
引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-17 01:32 PM 發表

絕對同意!

連指紋都冇!完全倒退!

仲要翻炒當新!

十足毒果淫報一樣!

東方日報 / on.cc都唔講個發佈會有乜!冇料!
註:蘋果連5G都未有!軟件,硬件都輸哂!🤣🤣

唔多鍾意用iphone

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]